Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Limburgse vakwerkhuizen

Limburgse vakwerkhuizen

17 januari 2018

Limburgse vakwerkhuizen EuroParcs kenmerkt zich door het aanbieden van recreatiewoningen die zijn gebouwd volgens streekgeboden architectuur. Een voorbeeld daarvan zijn de Vakwerkhuizen op Resort Limburg.

Tijdens de open dagen van zaterdag 20 tot en met maandag 22 januari ontvangen wij u graag om u de Limburgse Vakwerkhuizen te laten zien. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar waarop een Limburgs Vakwerkhuis naar wens kan worden gebouwd. Uniek is het showmodel aan het water dat te koop staat. Wij laten u deze woning graag zien.

Voor de investeerder is de aankoop van een Vakwerkhuis een zeer interessante belegging. U kunt bij de aanschaf kiezen voor vaste huuropbrengsten voor de duur van maar liefst 10 jaar. Benieuwd naar de uitstekende investeringsmogelijkheden? Kijk dan dit weekend naar House Vision op RTL4 en naar Businessclass (zondags 10.30 uur) op RTL7 en kom naar de open dagen van 20 tot en met 22 januari. Wij ontvangen u graag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Resort Limburg
Hommelweg 2
6114RT Susteren

U kunt bij de aanschaf kiezen voor vaste huuropbrengsten voor de duur van maar liefst 10 jaar

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder