Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • ‘Proef’ de smaken van EuroParcs tijdens het Borrel, Bites & Business event!

‘Proef’ de smaken van EuroParcs tijdens het Borrel, Bites & Business event!

01 november 2018

Van de zee tot de Nederlandse meren. Van de weilanden tot het bos. EuroParcs nodigt u uit om op 16 november vanaf 18.00 uur te genieten in ons hoofdkantoor van een avond met heerlijke hapjes vanuit heel Nederland en daarbuiten. Deze diverse smaken staan symbool voor EuroParcs  tijdens dit bijzondere event.

Elk van de resorts van EuroParcs is namelijk gelegen op een unieke locatie en heeft daarmee een eigen karakter. Tegelijkertijd hebben ze één overeenkomstige eigenschap: ze zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig ingericht. Dat kunt u terplekke beleven, want uiteraard kunt u net als op de Second Home Beurs een aantal projecten van veraf en toch heel dichtbij beleven. Dat houdt in dat wij voor u weer een aantal ontwikkelingen, zoals onze nieuwste type recreatiewoningen, driedimensionaal hebben zichtbaar laten maken waarvan u met behulp van een Virtual Reality bril kunt genieten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: wij presenteren op deze avond onder meer onze Ecovilla’s op Resort Zuiderzee hetgeen inhoudt dat het nu mogelijk is om gasloos te recreëren. Of uw voorkeur hier naar uitgaat of naar een ander project, wij beantwoorden al uw vragen nauwgezet en garanderen dat u na afloop met een investeringsadvies op maat huiswaarts keert!

U kunt u meer informatie over dit event lezen en zich direct aanmelden.

wij presenteren op deze avond onder meer onze Ecovilla’s op Resort Zuiderzee

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder