Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Terug
01 december 2023

Vakantiehuizen in het groen

EuroParcs Maasduinen drone nature forest - Intro

Koop of huur een vakantiehuis in het bos

Droomt u van een vakantiehuis omringd door een adembenemend landschap? Of u nu een vakantiehuis wilt huren of kopen, natuurliefhebbers zijn welkom bij EuroParcs.

Waarom kiezen voor een vakantiehuis in het bos? Omdat er geen betere plek is om te ontspannen en tot rust te komen. Bij het selecteren van de locaties voor onze vakantieparken hechten we bijzonder veel waarde aan een idyllische omgeving die ontspanning en activiteiten voor elk wat wils biedt. Daarom liggen veel van onze vakantieparken in een bos of grenzen ze aan een nationaal park.

Actuele tips voor een vakantiehuis op het platteland vindt u hier.

1. EuroParcs Maasduinen - vakantiepark in het bos bij de grens

2. EuroParcs Ruinen - direct naast Nationaal Park Dwingerderveld

3. EuroParcs De Wiltzangh - midden in het bos

EuroParcs Maasduinen - bosrijk vakantiepark vlakbij de Duitse grens

De vakantiehuizen van EuroParcs Maasduinen liggen tussen glooiende heuvels in het beboste noorden van Limburg. Drie prachtige natuurgebieden in de directe omgeving bieden een breed scala aan recreatiemogelijkheden. Van kanotochten over de Maas tot wandelingen door het groene heuvellandschap en uitgebreide fietstochten door het Duits-Nederlandse grensgebied, alles is mogelijk.

Dankzij de nabijheid van Duitsland is het vakantiepark ook ideaal voor langere weekenden of korte vakanties. De steden Venlo en Roermond zijn vanuit het vakantiepark in een mum van tijd te bereiken. Klimliefhebbers kunnen zich uitleven op verschillende parcours in het "Fun Forest", terwijl dierenliefhebbers aan hun trekken komen in de GaiaZoo in Kerkrade.

Bekijk alle vakantiewoningen

EuroParcs Maasduinen - MSD349 3

Ontdek uw investeringsmogelijkheden

De toplocaties van onze vakantieparken in het bos zijn ideaal om te ontspannen, maar ook voor buitenactiviteiten. Dit betekent dat ze niet alleen geschikt zijn voor uw eigen vakantie, maar ook kunnen worden verhuurd aan andere vakantiegasten. Wanneer u uw vakantiehuis verhuurt terwijl u er zelf niet bent, genereert u neveninkomsten.

Hebben we uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een gesprek met onze vastgoedexperts. Persoonlijk, gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Afspraak maken

EuroParcs Ruinen - direct naast Nationaal Park Dwingerderveld

Beleef een plek waar Nederland nog is zoals het ooit was. Waar bos en open landschap elkaar speels afwisselen. EuroParcs Ruinen is geïnspireerd op de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingerderveld. Het unieke landschap van natte heide, vennen en talloze bijzondere moerasplanten is een lust voor het oog. Ook omdat hier vlinders en andere dieren voorkomen die elders in Nederland bijna uitgestorven zijn.

Wandelen en fietsen in het unieke Nationaal Park Dwingerderveld om de hoek bij EuroParcs Ruinen betekent genieten van het ongerepte Nederlandse landschap, waar schapen, koeien en Schotse Hooglanders ervoor zorgen dat dit open land intact blijft en niet wordt overwoekerd door bos.

Bekijk alle vakantiewoningen

EuroParcs Ruinen

EuroParcs De Wiltzangh - midden in het bos

EuroParcs De Wiltzangh ligt midden in het bos en kenmerkt zich door de grote kavels omringd door bomen en struiken. Hier kunt u niet alleen genieten van de groene natuur, maar ook van volop privacy.

Naast veel groen zijn een ander hoogtepunt de hunebedden, die de rijke en inspirerende geschiedenis van Nederland vertellen. Ze zijn getuigen van de eerste beschavingen in Europa en zijn overal in de provincie Drenthe te vinden.

Dit vakantiepark biedt rust en de perfecte omstandigheden om te ontspannen met uw partner, maar ook voor gezinnen met kinderen. Bovendien grenst EuroParcs De Wiltzangh direct aan het afwisselende landschap van Nationaal Park Dwingerderveld.

Bekijk alle vakantiewoningen

EuroParcs De Wiltzangh