Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Nieuw verkoopaanbod op Panorama Camping Gulperberg

Nieuw verkoopaanbod op Panorama Camping Gulperberg

09 november 2020

EuroParcs Panorama Camping Gulperberg heeft een aantal nieuwe verblijfsaccommodaties in de verkoop. Met een uiterlijk en hoogwaardige inrichting die past bij de prachtige panoramaview over de Zuid-Limburgse heuvels. 

Type Panorama Chalet is de nieuwste blikvanger welke vanaf vandaag te koop is. Dit chalet is geschikt voor maximaal 5 personen. Uniek aan dit chalet is de ligging. Het chalet ligt aan de zuidzijde van de camping en beschikt daardoor over een prachtig uitzicht vanaf de Gulperberg. Meer zien en benieuwd naar de investeringsmogelijkheden? Bekijk hier het Panorama Chalet.

Meer in het algemeen is EuroParcs  Panorama Camping Gulperberg een absolute A-locatie. Het resort is gesitueerd in het Zuid-Limburgse heuvellandschap en daarmee op één van de meest gewilde locaties van Nederland. Wie vanuit Gulpen op het kronkelige weggetje naar boven rijdt, waant zich door de prachtige vergezichten en de wijnranken niet in Nederland maar in Frankrijk.

Meer weten over de investeringsmogelijkheden op deze prachtige plek? Maak dan een afspraak om het Panorama Chalet te komen bezichtigen.

 

 

Het chalet ligt aan de zuidzijde van de camping en beschikt daardoor over een prachtig uitzicht vanaf de Gulperberg

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder