Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Nóg meer EuroParcs-beleving op Second Home Beurs!

Nóg meer EuroParcs-beleving op Second Home Beurs!

30 september 2019

EuroParcs schrijft comfort in hoofdletters tijdens de najaarseditie van de Second Home Beurs die op 4, 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs Utrecht gehouden wordt. Bezoekers krijgen twee vakantiewoningen voorgeschoteld die qua inrichting tot in detail af zijn. Het gaat om een zespersoons- en vierpersoons vakantiewoning, waarbij de vierpersoons een moderne uitstraling heeft en de zespersoons is gebouwd volgens het nieuwe duurzame ‘EuroParcs loves nature concept’.  Directeuren Wim en Wouter Vos van EuroParcs: ,,De vakantiewoning is de eerste van het type ‘Just Nature’. Dat is een eigenzinnig type met eigentijdse lijnen en ideeën. Zo zijn er materalen gebruikt die voorzien zijn van een FSC-keurmerk en is er een mogelijkheid om het dak van dit type uit te voeren met een mos sedum dak. De vakantiewoning is verder aangekleed met een buitenkeuken en een jacuzzi.”

De vakantiewoning is ook qua inrichting het neusje van de zalm met onder meer met twee ruime slaapkamers en de mogelijkheid van een uitklapbaar tweepersoons bed in de zeer ruime en belevingsvolle living.

Die beleving, die gaat bij EuroParcs echter verder dan alleen de looks en aankleding van de vakantiewoning. Ze staat ook centraal in de relatie met investeerders en gasten, onder de noemer saamhorigheid. Directeuren Wim en Wouter Vos: ,,Wij werken samen met onze relaties toe naar succes.” Een win-win situatie die voor de investeerders rendement oplevert en het familiebedrijf uit Apeldoorn naar de top van het recreatiesegment heeft gestuwd.

Succes bindt kortom en óók dat komt naar voren tijdens de Second Home Beurs: ,,Met trots presenteren we het label EuroParcs Exclusive”, vertellen de broers. ,,Dat is gericht op onze vakantiehuizen in het topsegment.”

Nog meer investeren in kwaliteit

Samengevat gaat EuroParcs nog meer de diepte in tijdens de Utrechtse beurs. Omdat dít het bedrijf in essentie is: verregaande kwaliteit, in de bouw, in de aankleding, in het onderhoud van de vakantiewoningen en in het aftersalestraject. Wim en Wouter Vos: ,,Ook dan worden onze investeerders van A tot Z ontzorgd. Wij zijn verantwoordelijk voor de verhuur, de investeerder hoeft slechts zijn of haar bankrekening te controleren op de stortingen van onze kant.”

Sinds vorig jaar hoeft een bezoeker van de beurs bovendien niet per se meer na de beurs het vakantiepark van zijn voorkeur te bezoeken. EuroParcs presenteert een deel van zijn vijftien vakantieparken in virtual en augmented reality. Wie ‘instapt’ waant zich kilometers van de beurshal vandaan, in het desbetreffende resort. Zo intens en accuraat is de presentatie die de Apeldoornse onderneming ten toon spreidt.

Wie deze presentatie tot ‘in de ziel’ wil beleven: op vrijdagmiddag kunt u een bezoek aan de stand combineren met livemuziek bij onze Pianobar. Daarbij speelt de pianist ook alle verzoeknummers!

EuroParcs Verkoop Second Home Beurs presenteert nieuwe vakantiewoning

Misschien ook interessant

Eerste fase EuroParcs Ruinen vrijwel geheel uitverkocht

14 december 2021
De eerste fase van EuroParcs Ruinen is afgelopen weekeinde tijdens de start verkoop van het project vrijwel geheel uitverkocht.
Lees verder
Bonaire ziet aantal toeristen fors toenemen

Bonaire ziet aantal toeristen fors toenemen

10 december 2021
Caribisch Nederland en vooral Bonaire heeft in het derde kwartaal fors meer toeristen mogen verwelkomen. Het ging met 40.
Lees verder