Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Nu drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement op EuroParcs Hermagor-Nassfeld

Nu drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement op EuroParcs Hermagor-Nassfeld

07 mei 2023

Wellicht bent u zelf een wintersportliefhebber. Of houdt u ervan om in de zomer in de Oostenrijkse bergen te wandelen. Hoe dan ook is dit Alpenland een geliefde vakantiebestemming jaarrond, niet alleen bij Nederlanders maar ook andere Europeanen die van bergen houden mét comfort. EuroParcs Hermagor-Nassfeld past namelijk naadloos bij de rijke Oostenrijkse uitstraling: elk van de twaalf 4-persoons appartementen van 66 vierkante meter is robuust met een aansprekende inrichting en een groot balkon met een weids uitzicht op de omringende bergen. Ook het investeringsaanbod dat EuroParcs aanbiedt voor deze locatie mag robuust genoemd worden: drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement!

U geniet buiten het appartement zelf van nog meer comfort in de directe omgeving: het gemak van een inpandig skidepot en nog meer luxe letterlijk om de hoek, want bij het appartementencomplex is een zogeheten AlpinSpa gevestigd met luxe wellnessfaciliteiten. Hier komt u geheel tot rust dankzij de biologische sauna, een Finse sauna met panoramisch uitzicht, een stoombad, een infraroodcabine, een zoutontspanningsruimte, twee massageruimtes, een whirlpool voor acht personen, een binnenzwembad met tegenstroominstallatie, een peuterbad met bubbler en speelgoed op de vloer en een natuurzwemvijver met een prachtig bergpanorama. Een terras, theehoek, ontspanningsruimte met grote bedden en ontspanningsoase met panoramisch uitzicht maken dit wellness-eldorado compleet.

In de warmere maanden kunt u bovendien genieten in het nabijgelegen Pressegger See, de watertemperatuur van dit meer ligt in de zomer ver boven de 20 graden en geldt dan ook als een geliefde plek voor watersport- en recreatie. Verder kunt u in de winter naar de skipistes van Nassfeld: de omgeving telt in totaal 122 kilometer skipistes die door 39 skiliften worden ontsloten. Verder ligt op een half uur rijden de Weissensee, bekend bij Nederlandse schaatsliefhebbers vanwege de Alternatieve Elfstedentocht die er elk jaar wordt gehouden.

Bent u geïnteresseerd in een appartement op een aansprekende locatie met gegarandeerd rendement? Neem dan contact op met EuroParcs!  

Nu drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement op EuroParcs Hermagor-Nassfeld

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder
Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

17 mei 2023
EuroParcs heeft het zorgeloos genieten van uw investering naar een nog hoger niveau gebracht.
Lees verder