Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • Open dagen op alle EuroParcs’ resorts met Pinksteren

Open dagen op alle EuroParcs’ resorts met Pinksteren

30 mei 2020

EuroParcs trapt het zomerseizoen af met open dagen op al haar resorts in Nederland. Het gehele Pinksterweekeinde, vanaf zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni, lopen op alle Nederlandse resorts ervaren aankoopadviseurs rond om u te informeren en adviseren over de investering in een vakantiewoning. U kunt daarnaast op twee van onze resorts profiteren van extra prijsvoordeel, want voor EuroParcs Resort Zuiderzee en EuroParcs Resort Kaatsheuvel gelden tijdens het Pinksterweekeinde speciale aanbiedingen. 

U kunt tijdens de open dagen zonder afspraak het resort bezoeken. Het kan zijn dat u vanwege de verwachte drukte niet direct geholpen kan worden. Wij raden u daarom aan een afspraak te maken voor het afsprakenformulier op onze website in te vullen of door te bellen met 088-070 8010.

Wij willen verder benadrukken dat wij uiteraard óók tijdens de open dagen de RIVM-richtlijnen van anderhalve meter afstand in acht nemen.

Het gehele Pinksterweekeinde, vanaf zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni, lopen op alle Nederlandse resorts ervaren aankoopadviseurs rond.

Vakantiewoningen op resort met topperspectief tijdens start verkoop op topsnelheid verkocht

18 september 2020
Een resort met olympische status heeft op donderdag 17 september de kickstart gekregen die bij de status ervan past.
Lees verder