Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Open dagen op alle EuroParcs’ resorts met Pinksteren

Open dagen op alle EuroParcs’ resorts met Pinksteren

30 mei 2020

EuroParcs trapt het zomerseizoen af met open dagen op al haar resorts in Nederland. Het gehele Pinksterweekeinde, vanaf zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni, lopen op alle Nederlandse resorts ervaren aankoopadviseurs rond om u te informeren en adviseren over de investering in een vakantiewoning. U kunt daarnaast op twee van onze resorts profiteren van extra prijsvoordeel, want voor EuroParcs Resort Zuiderzee en EuroParcs Resort Kaatsheuvel gelden tijdens het Pinksterweekeinde speciale aanbiedingen. 

U kunt tijdens de open dagen zonder afspraak het resort bezoeken. Het kan zijn dat u vanwege de verwachte drukte niet direct geholpen kan worden. Wij raden u daarom aan een afspraak te maken voor het afsprakenformulier op onze website in te vullen of door te bellen met 088-070 8000.

Wij willen verder benadrukken dat wij uiteraard óók tijdens de open dagen de RIVM-richtlijnen van anderhalve meter afstand in acht nemen.

Bezoek de open dagen op Pinksteren bij EuroParcs

Het gehele Pinksterweekeinde, vanaf zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni, lopen op alle Nederlandse resorts ervaren aankoopadviseurs rond.

Misschien ook interessant

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

07 oktober 2021
EuroParcs is, na de succesvolle Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht, ook present op de Belgische beurs Second Home Expo.
Lees verder