Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023

EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden. Het aanbod wordt gekenmerkt door de diversiteit. Van chalets midden in het bos met veel privacy tot verblijfsaccommodaties met grote raampartijen aan het water en van recreatieobjecten met een dakterras tot appartementen direct aan het water en zelfs vakantievilla’s: wij etaleren dit weekend een assortiment voor een zeer brede doelgroep.

EuroParcs De Wiedense Meren is gelegen aan de Belterwijde en Beulakerwijde, recht tegenover Nationaal Park Weeribben-Wieden, op een soort van schiereiland. Het park is kortom schitterend gelegen en bovendien ook slechts op tien minuten rijafstand van ‘het Venetië van het Noorden’, Giethoorn, gesitueerd. Op dit park staan diverse (vrijwel) nieuwe verblijfsaccommodaties van het type Pavillon in de verkoop, maar ook een vakantiewoning met een dakterras en twee vakantievilla’s die gebouwd zijn volgens de historische bouwstijl van de streek. Ze zijn, doordat ze ogen als een typische Oost-Nederlandse herenboerderij inclusief een rieten dak, de blikvangers pur sang op het park.

Bos- en heuvelparadijs midden in het land

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is gesitueerd midden in het gelijknamige natuurgebied, bij Maarn dat als laatste tuindorp van Nederland op de Unesco-nominatie staat om werelderfgoed te worden.  De heuvelachtige omgeving met veel bos is eldorado voor fiets- en wandelliefhebbers, maar u kunt op loopafstand ook van water genieten want het Henschotermeer is elke zomer weer een decor van zonminnende badgasten. Het vakantiepark is prachtig gelegen in het bos en heeft dankzij onder meer een binnenzwembad en speelterreinen faciliteiten die bij jong en ouder een blos van geluk op het gelaat brengen.

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is met een totaal van 700 recreatiewoningen groot van omvang, maar kleinschalig qua aanblik. Dat komt door de ligging in het bos waardoor de eigenaar van elke vakantiewoning veel privacy geniet. De grootte van het vakantiepark maakt dat maatwerk een vanzelfsprekend is: het aanbod vakantiewoningen omvat tiny houses maar ook grotere verblijfsaccommodaties. De nieuwste lichting vakantiewoningen springt er bovendien qua uiterlijk en comfort nog meer uit. Het geeft dit type recreatiewoningen, Hackfort, een nog robuuster investeerdersperspectief. 

Waterwalhalla nabij Kampen

EuroParcs De IJssel Eilanden is op een hele andere manier dan de hierboven beschreven parken ook uniek: dit vakantiepark wordt gebouwd op zes eilanden aan het Reevemeer. Dat toont en het park is ook nog eens ideaal gelegen: nabij Kampen en niet ver van attractiepark Walibi Holland. Blikvangers zijn de appartementen aan de passentenhaven waar u met een boot kunt aanmeren bij de aanlegsteiger. Het beeld is extra fraai doordat de appartementencomplexen zijn opgetrokken in oud-Nederlandse stijl. Al deze factoren maken dat investeerders drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement genieten wanneer ze een appartement kopen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken op één van de drie parken voor de open dagen? Bel dan naar 088-0708000 of neem via het contactformulier contact met ons op.

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder