Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Open dagen op EuroParcs De Achterhoek, Reestervallei en De Utrechtse Heuvelrug

Open dagen op EuroParcs De Achterhoek, Reestervallei en De Utrechtse Heuvelrug

02 mei 2023

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning, maar ontbreekt u de tijd doordeweeks om deze belangstelling concreet te maken? EuroParcs denkt met u mee, want in het weekend na Bevrijdingsdag houden wij open dagen op EuroParcs De Achterhoek, EuroParcs Reestervallei en EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben op al deze parken voorraadwoningen te koop die direct leverbaar zijn. Dat houdt in dat u nog deze zomer kunt genieten in uw eigen vakantiehuis! Daarnaast hebben we op De Utrechtse Heuvelrug nieuw aanbod dat kort geleden in de verkoop is gegaan.

EuroParcs De Achterhoek onderscheidt zich onder meer door het gevarieerde landschap in de omgeving: het kenmerkende coulisselandschap met heuvels zoals de Lochemse Berg en de Kale Berg. Verder staat de omgeving bekend om zijn vele prachtige kastelen.

Ook EuroParcs Reestervallei heeft de uitstraling van rust en ruimte met een gevarieerde natuur die loofbos, naaldbos, een waterplas voor de recreatie, rietlandschap en de rivier De Reest omvat. Het park kent door de ligging bij het bos De Zwarte Dennen en de omvang van de kavels veel privacy, het zwemwater dat ook De Zwarte Dennen heet ligt op korte afstand van de verblijfsaccommodaties. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug ligt midden in dit natuurgebied, op loopafstand van het zwemwater van het Henschotermeer en tegelijkertijd op slechts 20 minuten rijafstand van zowel Utrecht als Amersfoort. De omgeving wordt verder gekenmerkt door veel monumenten zoals Huis Doorn en de Pyramide van Austerlitz. Ook ligt er met Anderstein een golfterrein in de buurt.

Het nieuwe aanbod op De Utrechtse Heuvelrug omvat Tiny Houses voor twee tot vier personen en recreatiewoningen van het type Hackfort voor vier tot zes personen.

Voor alle drie de parken geldt dat ze een ideale uitvalsbasis zijn voor inspirerende wandel- en fietstochten. Spreekt één, twee of al deze parken u aan? Wacht dan niet langer en breng dit weekeinde een bezoek tijdens de open dagen! U wordt welkom geheten door één van onze ervaren aankoopadviseurs die u van A tot Z informeren over alle mogelijkheden.

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder
Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

17 mei 2023
EuroParcs heeft het zorgeloos genieten van uw investering naar een nog hoger niveau gebracht.
Lees verder