Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Open dagen op Luxemburgs park en EuroParcs Veluwemeer

Open dagen op Luxemburgs park en EuroParcs Veluwemeer

28 april 2023

Loop de kans op een prachtige vakantiewoning in de Luxemburgse Ardennen niet mis! De tweede en laatste verkoopfase op EuroParcs Kohnenhof is van start gegaan. Dit weekend (29 en 30 april) staan de chalets en cottages nog nadrukkelijker in de spotlights, want op het Luxemburgse park worden open dagen gehouden. Daarnaast zijn er ook open dagen op EuroParcs Veluwemeer.

Recreatieparel aan het Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer is direct aan de gelijknamige Nederlandse waterplas gelegen die door de kalme golfslag bekend staat als ideaal zwemwater. EuroParcs heeft een aantal fraaie voorraadwoningen beschikbaar op de locatie die niet alleen door het Veluwemeer, maar ook door het buitenzwembad en het zandstrand het Nederlandse vakantiegevoel pur sang oproept. Een andere reden dat EuroParcs Veluwemeer in trek is bij zowel investeerders als vakantiegangers is de ligging op vijf minuten van de Veluwe, op tien minuten van het Dolfinarium en op een kwartier van Walibi Holland en de golfbaan van Dorhout Mees.

Luxe vakantiepark in Luxemburg

Voor EuroParcs Kohnenhof geldt dat er nog een klein aantal gloednieuwe chalets en cottages beschikbaar zijn in een inspirerende omgeving:  het park is omringd door een groen walhalla van bos, heuvels en helder water.  Om het investeerdersperspectief te duiden: de Luxemburgse Ardennen is een belangrijke vakantiehotspot met ruim een miljoen bezoekers op jaarbasis!

Het vakantiepark verrijst aan de Duitse grens nabij Hosingen, in de dunbevolkte maar qua natuur prachtige en bij toeristen geliefde regio Eislek. Het park ligt direct aan de grensrivier Our, aan het Natuurpark Our en vlak bij wildwaterstromen, meren met een spiegelglad wateroppervlak, prachtige kastelen en schilderachtige dorpen en stadjes. De omgeving is een wandel-, water, fiets- en mountainbikeparadijs.

Klein Zwitserland

Belangrijkste blikvangers naast Natuurpark Our zijn het historische Vianden met zijn kasteel dat tot de mooiste ter wereld behoort, Esch-sur-Sûre dat bekend staat als het mooiste dorp van Luxemburg en het Müllerthal dat de bijnaam ‘Klein Zwitserland’ geniet door het prachtige landschap.

Afspraak maken

Wilt u ook een plek bemachtigen in de populaire Ardennen of aan het eveneens geliefde Veluwemeer? Maak dan een afspraak.

Open dagen op Luxemburgs park en EuroParcs Veluwemeer

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder
Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

Doldwaze lenteactie: EuroParcs gaat ‘los’ met vast rendement op diverse parken!

17 mei 2023
EuroParcs heeft het zorgeloos genieten van uw investering naar een nog hoger niveau gebracht.
Lees verder