Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Profiteer van gegarandeerd rendement bij aankoop van een vakantiewoning op EuroParcs Biggesee!

Profiteer van gegarandeerd rendement bij aankoop van een vakantiewoning op EuroParcs Biggesee!

08 mei 2023

Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning in Duitsland om er verhuurinkomsten uit te halen? Kies dan voor EuroParcs Biggesee. Op dit Duitse vakantiepark is investeren in een vakantiewoning nog interessanter, omdat er over de eerste drie jaar vijf procent gegarandeerd rendement wordt gegeven. U hebt daar verder bovendien geen omkijken naar: EuroParcs ontzorgt u geheel in de verhuur!

EuroParcs Biggesee staat voor zwem-, vaar- en duikplezier pur sang in het gelijknamige meer in het zuiden van het Sauerland. Het natuurpark Ebbegebergte herbergt bovendien een uitstekend wandel- en fietsnetwerk.

Ook de vakantiewoningen zelf worden ‘premium’: ze voldoen aan de eisen van de Wet Energievoorziening Gebouwen (GEG) van de Duitse wetgeving dat te vergelijken is met het AAA+-energielabel zoals we dat in Nederland kennen. Elk van de vakantiewoningen is aangesloten op ‘groene stroom’, geborgd doordat een groot deel van de centrale parkeerplaats een dak met zonnepanelen krijgt. Het duurzame karakter wordt verder benadrukt door een woonruimteventilatie met energie-efficiënte warmteterugwinning en een energiezuinige koeling van de woonruimtes via airconditioningunits met een multi-split warmtepomp.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie met gegarandeerd rendement? Neem dan contact op met EuroParcs!  

Misschien ook interessant

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

Open dagen op drie parken met een zeer gevarieerd aanbod

24 mei 2023
EuroParcs houdt komend weekend (27 en 28 mei) open dagen op EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De IJssel Eilanden.
Lees verder