Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Reizen naar Bonaire mag weer

Reizen naar Bonaire mag weer

14 mei 2021

Vanaf 19 mei mogen Nederlanders weer naar Bonaire vliegen voor een zonvakantie. Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Op die datum verandert het reisadvies voor het Caribische eiland van oranje naar geel, omdat Bonaire niet meer wordt beschouwd als hoogrisicogebied. De vaccinatiegraad op het eiland is hoog, waardoor er minder mensen op de verpleegafdelingen en intensive care worden opgenomen. Overigens bleef Bonaire gedurende grootste deel van het ‘coronajaar’ open voor toeristen, omdat het aantal besmettingen meeviel. Dat tekent het investeerdersperspectief voor het tweede resort dat EuroParcs op het eiland gaat bouwen: Sunset Beach Resort.

Dit luxueuze resort wordt ingekleurd door 106 luxe appartementen en penthouses, een fraaie binnentuin met palmbomen, eengroot zwembad, luxueuze ligbedden aan dat bad, een pool- annex beachbar en horeca die vakantiegasten verwent met heerlijke gerechten uit de Europese en Bonairiaanse keuken.

Overigens bleef Bonaire gedurende grootste deel van het ‘coronajaar’ open voor toeristen, omdat het aantal besmettingen meeviel. Dat tekent het investeerdersperspectief voor het tweede resort dat EuroParcs op het eiland gaat bouwen: Sunset Beach Resort.

Misschien ook interessant

Eerste fase EuroParcs Ruinen vrijwel geheel uitverkocht

14 december 2021
De eerste fase van EuroParcs Ruinen is afgelopen weekeinde tijdens de start verkoop van het project vrijwel geheel uitverkocht.
Lees verder