Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Resort Ameland: laatste kavels in de verkoop

Resort Ameland: laatste kavels in de verkoop

11 mei 2018

Bent u op zoek naar een recreatiewoning op Ameland? Wacht dan niet langer, want de laatste kavels op Resort Ameland gaan nu in de verkoop.  Wij kunnen u nog enkele kavels aanbieden met daarop een luxe duinlodge of een luxe duinvilla.

Resort Ameland is gelegen aan de westkant van Ameland, vlakbij het plaatsje Hollum. Resort Ameland ligt aan de duinrand op loopafstand van het strand. Het resort beschikt over alle denkbare faciliteiten, waaronder een indoor zwembad, bowlingcentrum en een café/restaurant.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatieobject op Ameland? Vul dan het inschrijfformulier in en bezoek het resort. U kunt zonder afspraak op zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 mei terecht op het resort. U wordt dan ontvangen door één van onze aankoopadviseurs om vervolgens de recreatiewoningen te bekijken.

Resort Ameland
Jan Roepespad 4
9161 CT Hollum

Wij kunnen u nog enkele kavels aanbieden met daarop een luxe duinlodge of een luxe duinvilla

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder