Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Second Home Beurs gaat door!

Second Home Beurs gaat door!

16 september 2021

De Second Home Beurs vindt, na twee jaar van de kalender te zijn gehaald, doorgang! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober presenteert EuroParcs zich zoals vertrouwd in de Jaarbeurs Utrecht. Wij gaan u tijdens deze beurs verrassen en verwonderen, op de vertrouwde en toch inspirerende EuroParcs-wijze, onder meer door een virtual reality ruimte. Daarin waant u zich door de inzet van beamers op één van onze locaties in het buitenland.

EuroParcs Presegger See
Tijdens het event kunt u zich van A tot Z laten informeren over ons nieuwste project in Oostenrijk: EuroParcs Presegger See. Dit vakantiepark in wording is gelegen in het zuiden van Karinthië, nabij de Italiaanse grens. Daardoor profiteren vakantiegangers van een Mediterraan klimaat in de mooie maanden en ideaal zwemwater van ruim boven de twintig graden Celsius in de Presegger See. Tegelijkertijd kunt u in de omgeving in de winter op de piste van Nassfeld skiën en op de nabijgelegen Weissensee schaatsen.

Sunset Beach Resort
Hoe een klein eiland twee continenten kan inspireren… Want dat doet Bonaire dat alsmaar populairder wordt onder Amerikanen en Europeanen. Dit walhalla voor duikers, surfers, zeilers en vakantiegangers die simpelweg houden van een zwoel klimaat, azuurblauwe zee en fenomenale uitzichten krijgt nog meer een EuroParcs’ stempel. Wij gaan namelijk er een tweede resort realiseren: Sunset Beach. Wij vertellen tijdens de beurs alles over deze nieuwe vakantieparel met uitzicht op het paradijselijke Klein Bonaire. Sterker nog; in onze virtual reality ruimte kunt u zelf ervaren hoe het is om er ‘live’ te zijn!

Ander aanbod in Nederland en België
Uiteraard informeren wij u op de beurs indien gewenst ook over onze andere locaties in Nederland en België. Voor de ruim vijftig parken die wij in Nederland hebben geldt dat wij vakantiewoningen direct uit voorraad leverbaar hebben, zodat u snel kunt genieten van uw eigen vakantiewoningen en de verhuurinkomsten!

Gratis toegangskaarten voor de Second Home Beurs in Utrecht.
De Second Home Beurs wordt gehouden van 1 tot en met 3 oktober 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Checken voor toegang
Het laten zien van een coronatoegangsbewijs is verplicht. Je hebt toegang tot de Second Home Beurs als je de QR-code in de CoronaCheck app (dit kan zijn met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs) kunt laten zien in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.


Vraag hier uw gratis toegangskaarten aan


Wij gaan u tijdens deze beurs verrassen en verwonderen, op de vertrouwde en toch inspirerende EuroParcs-wijze

Misschien ook interessant

Grote belangstelling voor EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht

29 april 2022
De Second Home Beurs in Maastricht heeft afgelopen weekend geleid tot tientallen concrete (kandidaat)-kopers.
Lees verder

EuroParcs beleeft succesvolle Second Home Beurs

22 maart 2022
Het was verwacht dat alles, na twee jaar van annuleringen dan wel een editie in afgeslankte vorm, weer zoals normaal zou zijn en dat was het ook… En toch ook weer niet.
Lees verder