Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Second Home Beurs is weer een vertrouwd succes

Second Home Beurs is weer een vertrouwd succes

07 oktober 2022

EuroParcs heeft traditiegetrouw indruk gemaakt op de Second Home Beurs. Enerzijds dankzij de grootse stand van bijna 900 vierkante meter en anderzijds door de twee vakantiewoningen op ware grootte die publiekstrekkers bleken tijdens het driedaagse evenement in de Jaarbeurs Utrecht.

Wij hebben met veel nieuwe relaties mogen kennismaken, maar ook veel vertrouwde investeerders mogen ontmoeten. Nieuwe banden werden gesmeed en oude aangehaald bij de horeca op onze stand, met name tijdens de vrijdagmiddagborrel onder het genot van een hapje, drankje en livemuziek vanuit de pianobar. Daarbij werden de gasten bijgepraat over onze nieuwe projecten in binnen- en buitenland. Vooral ons projecten in Pressegger See bleken volop in de belangstelling te staan.

Bent u ook geïnteresseerd hierin, maar was u afgelopen weekend verhinderd? Neem dan contact op met ons via 088-0708090.  Wij zorgen dan voor een persoonlijke afspraak met één van onze aankoopadviseurs.

Second Home Beurs is weer een vertrouwd succes

Misschien ook interessant

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven.
Lees verder