Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

08 november 2022

Vuurwerk mag nog niet afgestoken worden maar EuroParcs knalt toch nu al het oude jaar uit! Wij hanteren tot en met 31 december hoge kortingen op voorraadmodellen! Deze kortingen lopen op tot 20% van de oorspronkelijke aankoopprijs! Daarnaast geven wij ook nog eens 15% korting op de aankoopprijs van de kavel wanneer u besluit die erbij aan te schaffen! En dat is nog niet alles: wie snel kan beslissen profiteert ook nog eens van 8% overdrachtsbelasting in plaats van het tarief van 10,4% dat vanaf Nieuwjaar van kracht is.

De kavelactie geldt voor elke koopkavel op elk park van EuroParcs in Nederland. Dit houdt in dat, wanneer er geen sprake is van erfpacht, u ook een huurkavel kunt omzetten in een koopkavel. De eindejaarsaanbieding rondom de voorraadmodellen omvat ook parken door het hele land, van Noord-Holland tot en met Zuid-Limburg. EuroParcs zet ongeveer honderd woningen in de spreekwoordelijke etalage, met een groot investeringsvoordeel dat afhankelijk van de oorspronkelijke aankoopprijs varieert van tienduizend euro tot meer dan een halve ton.

De recreatiewoningen welke tegen verregaande voordelige verkoopprijzen worden aangeboden zijn te vinden onder ons aanbod. De recreatiewoningen met het label 'in prijs verlaagd' doen mee met de voorraadactie.

Bekijk het aanbod en pak uw voordeel.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan direct een bezichtiging aan of maak een afspraak en laat u informeren over de aankoopmogelijkheden

Spetterende voorraad- en kavelactie bij EuroParcs!

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder