Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop op EuroParcs Cadzand op 1 juli

Start verkoop op EuroParcs Cadzand op 1 juli

24 juni 2022

Wilt u aan het strand verblijven? Wilt u daarnaast genieten in een niet te drukke omgeving? Wilt u niet zelf op een dergelijke locatie vakantie vieren, maar voldoen deze criteria wel aan uw voorwaarden om erin te investeren uit het rendementsoogpunt? Dan is EuroParcs Cadzand het antwoord op uw investerings- en/of verblijfswensen. Cadzand en omgeving staat bekend om zijn rust en natuur. Er is bijna geen bebouwing met als gevolg niet alleen brede stranden en mooie duingebieden, maar ook prachtige getijdegebieden, bossen en andere natuurgebieden.

De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Cadzand in de gelijknamige badplaats begint op vrijdag 1 juli. Het gaat om 40 6-persoons Duinlodges en 20 acht- tot tien-persoonsverblijfsaccommodaties van het type Duinvilla die qua design aansluiten bij de bijzondere omgeving.

EuroParcs Cadzand ligt op loopafstand van het strand en dat, het gevoel van strand, zon en zee, stralen de vakantiewoningen ook uit dankzij het luchtige houtlook-aanzicht aan de buitenzijde. De Duinvilla’s hebben daarnaast, door hun gedeeltelijke stenen afwerking, ook een extra robuust karakter. Blikvanger bij alle modellen is het overdekte terras. Het model met vijf slaapkamers onderscheidt zich ook nog anderszins: elk van deze ruimte heeft en suite een luxe badkamer met toilet!

,,Wij verwachten voor dit project veel belangstellenden”, verklaart Wim Vos namens de directie van EuroParcs. ,,Een toplocatie als deze aan zee is namelijk erg gewild. Wij adviseren daarom vooraf een afspraak te maken via www.europarcsverkoop.nl, omdat u dan zeker weet dan een aankoopadviseur direct tijd voor u hebt.”  

 

Misschien ook interessant

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven.
Lees verder