Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs De IJssel Eilanden op 3 april

Start verkoop EuroParcs De IJssel Eilanden op 3 april

22 maart 2021

Het nieuwste kroonproject van EuroParcs, EuroParcs De IJssel Eilanden, gaat op zaterdag 3 april van start met de verkoop. Aansluitend zijn er op het vakantiepark nabij Kampen open dagen tot en met 18 april. Het betreft een uniek project op zes eilanden met vrijwel elke vakantiewoning aan bevaarbaar water en een eigen ligplaats om met de boot aan te meren.

De unieke investeringsmogelijkheden worden verder bekrachtigd door de fraaie jachthaven omringd door appartementen en 'rijtsjeswoningen' in historische stijl, een binnenzwembad, een passantenhaven met aansluitend een plaza annex hoofdgebouw dat een bruisend omtmoetingscentrum wordt en vooral heel veel mogelijkheden tot plezier en ontspanning in, aan en op het water.

Meer informatie over het project kunt u lezen op de projectpagina. Verder kunt u van zaterdag 3 april tot en met zondag 18 april elke dag vanaf 10.00 uur binnenlopen in het informatie/experience center. Verder is er een aantal showmodellen te bezichtigen waaronder de indrukwekkende Meervilla direct aan het Reevemeer.

Het betreft een uniek project op zes eilanden met vrijwel elke vakantiewoning aan bevaarbaar water en een eigen ligplaats om met de boot aan te meren.

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder