Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren op 1 en 2 mei

Start verkoop EuroParcs De Wiedense Meren op 1 en 2 mei

22 april 2021

De start verkoop van EuroParcs De Wiedense Meren is op 1 en 2 mei op het vakantiepark in Ronduite in de Kop van Overijssel. Belangstellenden worden ontvangen in het informatiecentrum door ervaren aankoopadviseurs en ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje zowel mondeling als schriftelijk de nodige informatie en krijgen daarnaast een rondleiding over het park.

EuroParcs De Wiedense Meren biedt grote investeringskansen door de ligging aan groot water, de Beulakerwijde dat een populaire plek is onder waterrecreanten en watersporters. Daarnaast is het internationaal vermaarde Giethoorn op nog geen tien minuten rijafstand gelegen.

Tenslotte is de omgeving zeer fraai: EuroParcs De Wiedense Meren ligt op een soort van schiereiland tussen de meren Belterwijde en Beulakerwijde direct aan Nationaal Park Weerribben Wieden. Dat is het leefgebied van zeearenden, otters, bevers en tal van ander dierenleven. Het landschap is voor een nationaal en internationaal publiek inspirerend door de continue afwisseling van open water (trekgaten), verlanding (met of zonder drijftillen), trilvenen, rietland, veenheiden, ruigtes, hooiland en moerasbossen.

Open dagen EuroParcs De Wiedense Meren
1 en 2 mei (10.00 – 17.00 uur)
Adres: Veneweg 306, 7946 LX Wanneperveen

Vanwege de verwachte drukte raden wij u aan om een afspraak te maken. Zo bent u er zeker van dat wij u te woord kunnen staan om u meer te vertellen over de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs De Wiedense Meren.
U kunt de afspraak eenvoudig online maken.

EuroParcs De Wiedense Meren biedt grote investeringskansen door de ligging aan groot water, de Beulakerwijde dat een populaire plek is onder waterrecreanten en watersporters.

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder