Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs Hindeloopen op zaterdag 3 juli

Start verkoop EuroParcs Hindeloopen op zaterdag 3 juli

22 juni 2021

De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Hindeloopen begint op zaterdag 3 juli. EuroParcs is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat decennialang  de naam Camping Schuilenburg droeg. Kandidaat-investeerders kunnen in het weekend van 3 juli dan ook niet alleen showmodellen bezichtigen, maar tevens in woord en beeld een preview hoe het vakantiepark eruit komt te zien.

Daarbij geldt dat het weekeinde van 3 juli en dat van 10 juli tezamen de start verkoop vormen. Belangstellenden kunnen in deze dagen kavels en recreatiewoningen bemachtigen op deze unieke locatie. EuroParcs adviseert vanwege de verwachte grote belangstelling echter vooraf een afspraak te maken via www.europarcsverkoop.nl, omdat kandidaat-investeerders dan zeker weten dan een aankoopadviseur direct tijd heeft. Wie geïnteresseerd is om te investeren kan echter ook zonder afspraak langs komen.

De ligging van het vakantiepark maakt dat het investeerdersperspectief groot is stelt CEO Wim Vos van EuroParcs. ,,Friesland in het algemeen en Hindeloopen, de boorden van het IJsselmeer en de Friese meren in het bijzonder vormen een geliefde vakantieregio. Er is kortom jaarrond een grote vraag vanuit het huursegment. De vakantiebeleving wordt verder vergroot door de ruime kavels met veel privacy en de ligging direct aan het IJsselmeer: u hebt kortom een fraai vrij uitzicht vanuit de vakantiewoningen.”

De vakantiebeleving wordt verder vergroot door de ruime kavels met veel privacy en de ligging direct aan het IJsselmeer: u hebt kortom een fraai vrij uitzicht vanuit de vakantiewoningen

Misschien ook interessant

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

EuroParcs geeft visitekaartje af op Second Home Beurs

21 maart 2023
EuroParcs heeft afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de voorjaarseditie van de Second Home Beurs wederom zijn visitekaartje afgegeven.
Lees verder