Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs Resort Aan de Maas op 28 augustus

Start verkoop EuroParcs Resort Aan de Maas op 28 augustus

11 augustus 2020

De verkoop van de vakantiewoningen op EuroParcs Resort Aan de Maas in Kerkdriel start op vrijdag 28 augustus. Zoals u gewoon bent van EuroParcs bent u ook bij ons nieuwste project verzekerd van een absolute A-locatie: direct aan de Gelderse Maas én aan een prachtig golfcomplex. Of nog concreter verwoord: EuroParcs Resort Aan de Maas ligt aan een zijarm in de Maas. Vakantiegasten zijn op het resort daardoor verzekerd van veilig zwemwater en vele vormen van waterrecreatie.

Wie in het openingsweekend bovendien langskomt of vooraf een investeringsafspraak maakt voor dit weekeinde, is verzekerd van de mogelijkheid om de mooiste kavels te kopen. Dit houdt in direct aan het water of aan de golfbaan!

Net zoals op andere resorts bestaat ook op dit gloednieuwe resort de mogelijkheid om alleen in recreatieobjecten te investeren als om het volledige kavel (vakantiewoning plus de onderliggende grond) eigen te maken. Is uw interesse gewekt? Maak dan online een afspraak.

Meer zien?
Download hier de brochure van Resort Aan de Maas en bekijk hier de projectpagina van het resort met alle impressies.

Start verkoop Resort Aan de Maas
Vrijdag 28 t/m maandag 31 augustus
Adres: Piekenwaardweg 10, 5331 KB Kerkdriel

Resort Aan De Maas

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder