Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug op 26 juni

Start verkoop EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug op 26 juni

22 juni 2020

U hebt nu de kans te investeren in een heuvellandschap nabij de Randstad! Vrijdag 26, zaterdag 27, zondag 28 juni en maandag 29 juni staan namelijk in het teken van de start verkoop van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn. Op een kwartier van de Domstad waant u zich in een stukje Zuid-Limburg met veel bos en heuvels. Het vakantiepark ligt bovendien op loopafstand van een grote waterplas (recreatiegebied Henschotermeer) en biedt derhalve ook waterbeleving.

De omgeving is sowieso uniek te noemen: Maarn staat als laatste intacte tuindorp van Nederland op de nominatie opgenomen te worden op de werelderfgoedlijst van Unesco. Daarnaast treft u in een cirkel van pakweg vijftien kilometer om het resort tal van kastelen en andere monumenten. Daarnaast wordt de regio ingekleurd door fraaie wandel- en fietsroutes door ongerepte natuur.

Wij gaan EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug opwaarderen volgens de vertrouwde EuroParcs-filosofie: met vakantiewoningen die origineel zijn in design en luxueus in de afwerking en inrichting. Daarnaast gaan we fors investeren in het faciliteiten- en voorzieningenniveau. De horeca wordt momenteel al opgeknapt en er wordt een binnenzwembad gebouwd.

U kunt net als op andere resorts investeren in vakantiewoningen met of zonder daarbij de aankoop van de onderliggende grond. Robuust investeren noemen we dat!
Interesse? Bel ons voor een afspraak (ook buiten de start verkoop dagen) op 088-0708000  of vul het formulier in op onze website en profiteer van scherpe openingskortingen! U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen. U bent van harte welkom op Resort De Utrechtse Heuvelrug.

Resort De Utrechtse Heuvelrug
Laan van Laag Kanje 1, 3951 KD Maarn

Start verkoop Resort De Utrechtse Heuvelrug

Op een kwartier van de Domstad waant u zich in een stukje Zuid-Limburg met veel bos en heuvels

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder