Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs Resort Kaatsheuvel op 29 februari

Start verkoop EuroParcs Resort Kaatsheuvel op 29 februari

18 februari 2020

KAATSHEUVEL- De start verkoop van de nieuwste aanwinst van EuroParcs, EuroParcs Resort Kaatsheuvel, is in het weekend van zaterdag 29 februari en zondag 1 maart. Voor dit weekend en voor het weekend van 7 en 8 maart geldt dat geïnteresseerde investeerders tussen 10.00 en 18.00 uur met extra voordeel een recreatiewoning kunnen kopen. Het vakantiepark belooft een ‘recreatiehit’ te worden, mede door de ligging in Kaatsheuvel tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling.

Het vakantiepark belooft een ‘recreatiehit’ te worden, mede door de ligging tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de EftelingDoor de verwachte grote belangstelling en de hoge snelheid waarmee het resort ontwikkeld wordt, is de verwachting dat EuroParcs Resort nog dit voorjaar in de verhuur kan. Voor wie belangstelling heeft geldt: maak snel online een afspraak of bel 088-0708000. EuroParcs is beide weekends namelijk weliswaar present met een groot team ervaren aankoopadviseurs, maar zonder afspraak moet u door de verwachte drukte toch misschien wachten voordat hij of zij tijd voor u hebt.

Vooral de nieuwe vrijstaande recreatiewoningen op het resort springen in het oog. Verder kent EuroParcs Resort Kaatsheuvel alle denkbare faciliteiten. Denk hierbij aan onder meer een binnen- en buitenzwembad, een minigolfbaan en uitgebreide horeca met een grand café, restaurant en snackbar.

Adres Resort Kaatsheuvel
Van Haestrechtstraat 24, 5171 RC Kaatsheuvel

Misschien ook interessant

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

Toename van het aantal toeristen maakt investeren in een vakantiewoning steeds interessanter

27 september 2023
Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen.
Lees verder