Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • Start verkoop EuroParcs Resort Kaatsheuvel op 29 februari

Start verkoop EuroParcs Resort Kaatsheuvel op 29 februari

18 februari 2020

KAATSHEUVEL- De start verkoop van de nieuwste aanwinst van EuroParcs, EuroParcs Resort Kaatsheuvel, is in het weekend van zaterdag 29 februari en zondag 1 maart. Voor dit weekend en voor het weekend van 7 en 8 maart geldt dat geïnteresseerde investeerders tussen 10.00 en 18.00 uur met extra voordeel een recreatiewoning kunnen kopen. Het vakantiepark belooft een ‘recreatiehit’ te worden, mede door de ligging in Kaatsheuvel tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling

Door de verwachte grote belangstelling en de hoge snelheid waarmee het resort ontwikkeld wordt, is de verwachting dat EuroParcs Resort nog dit voorjaar in de verhuur kan. Voor wie belangstelling heeft geldt: maak snel online een afspraak of bel 088-0708000. EuroParcs is beide weekends namelijk weliswaar present met een groot team ervaren aankoopadviseurs, maar zonder afspraak moet u door de verwachte drukte toch misschien wachten voordat hij of zij tijd voor u hebt.

Vooral de nieuwe vrijstaande recreatiewoningen op het resort springen in het oog. Verder kent EuroParcs Resort Kaatsheuvel alle denkbare faciliteiten. Denk hierbij aan onder meer een binnen- en buitenzwembad, een minigolfbaan en uitgebreide horeca met een grand café, restaurant en snackbar.

Adres Resort Kaatsheuvel
Van Haestrechtstraat 24, 5171 RC Kaatsheuvel

Het vakantiepark belooft een ‘recreatiehit’ te worden, mede door de ligging tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling

Nu ook op afstand een persoonlijk beeld- en adviesgesprek

31 maart 2020
Het is nu ook mogelijk om op afstand een duidelijk beeld te krijgen over de investeringsmogelijkheden bij EuroParcs.
Lees verder
Investeren bij EuroParcs in crisistijd is good business

Investeren bij EuroParcs in crisistijd is good business

26 maart 2020
Als iets ons geleerd heeft van crises, waarvan die tussen 2008 en 2015 het meest in het oog springt, is dat deze kansen bieden.
Lees verder
Second Home Beurs afgelast, wél open dagen

Second Home Beurs afgelast, wél open dagen

12 maart 2020
De Second Home Beurs, die van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart zou worden gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, gaat niet door.
Lees verder