Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs Resort Poort van Maastricht op 5 juni

Start verkoop EuroParcs Resort Poort van Maastricht op 5 juni

01 juni 2021

De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Resort Poort van Maastricht in Berg en Terblijt begint op zaterdag 5 juni. Het gaat om twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties die qua design aansluiten bij de landelijke Zuid-Limburgse omgeving. Het Apeldoornse bedrijf is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat decennialang de naam Camping Oriëntal droeg. Kandidaat-investeerders kunnen komend weekend en het weekend erop dan ook niet alleen showmodellen bezichtigen, maar krijgen in woord en beeld ook een preview te zien hoe het vakantiepark eruit komt te zien.

,,De weekenden van 5 en 6 juni en 12 en 13 juni vormen tezamen de start verkoop”, verklaart Wim Vos namens de directie van EuroParcs. ,,Dat houdt in dat potentiële investeerders in deze twee weekenden de mooiste kavels en recreatiewoningen kunnen bemachtigen voor scherpe instaptarieven..” De vakantieparkenspecialist adviseert vanwege de verwachte grote belangstelling vooraf een afspraak te maken via www.europarcsverkoop.nl, omdat je dan zeker weet dan een aankoopadviseur direct tijd voor je hebt. De versoepelde coronamaatregelen maken echter dat belangstellenden ook zonder afspraak langs kunnen komen.

Maak direct een afspraak

Kandidaat-investeerders kunnen komend weekend en het weekend erop dan ook niet alleen showmodellen bezichtigen, maar krijgen in woord en beeld ook een preview te zien hoe het vakantiepark eruit komt te zien

Misschien ook interessant

Afspraak maken voor verkoopdagen ‘Ruinen’ is verplicht

29 november 2021
Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen vrijdag heeft EuroParcs besloten om de start verkoop op EuroParcs Ruinen, die op 10 december begint en de weekenden van 10, 11 en 12 december en 17, 18 en 19 december omvat,  gewoon door te laten gaan.
Lees verder