Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Start verkoop EuroParcs Ruinen op 10 december

Start verkoop EuroParcs Ruinen op 10 december

24 november 2021

Het beste van de Nederlandse natuur, ruimte én familiesfeer. Dat biedt EuroParcs Ruinen, het nieuwste vakantiepark in wording van EuroParcs. De verkoop van vakantiewoningen op dit eerste Drentse park van EuroParcs begint op vrijdag 10 december.

Het gaat om twee- tot zes-persoonsverblijfsaccommodaties.. EuroParcs is al begonnen met de herontwikkeling van het recreatieterrein dat tot voor kort de naam Landclub Ruinen droeg. Kandidaat-investeerders kunnen vanaf 10 december niet alleen showmodellen bezichtigen, maar krijgen in woord en beeld ook een preview te zien hoe het gehele vakantiepark er straks uit komt te zien.

Informatiecentrum in kerstsfeer
Dat houdt in dat belangstellenden in het informatiecentrum te voor en te na over het project worden geïnformeerd door een ervaren aankoopadviseur. Dit gebeurt in een huiselijke sfeer dat in alles de betrokkenheid uitstraalt waar EuroParcs voor staat. Dat gevoel wordt richting de feestdagen verder versterkt aangezien het informatiecentrum in kerstsfeer wordt omgetoverd.

Snel handelen loont
,,De weekeinden van 10, 11 en 12 december en 17, 18 en 19 december vormen tezamen de start verkoop”, verklaart Joeri van Duuren, marketing manager bij EuroParcs. ,,Dat houdt in dat potentiële investeerders in deze twee weekends de mooiste kavels en recreatiewoningen kunnen bemachtigen. Wij adviseren sowieso dat belangstellenden bijtijds contact opnemen, want het gaat om een kleinschalig park. Er gaan in december maar 65 recreatiewoningen in de verkoop.”

Tegelijkertijd is EuroParcs Ruinen groot als het gaat om het voorzieningenniveau: het herbergt onder meer een binnenzwembad, een indoor speeltuin, een buitenspeeltuin en los daarvan een natuurspeeltuin met waterlopen en een kinderboerderij.

De vakantieparkenspecialist adviseert vanwege de verwachte grote belangstelling vooraf een afspraak te maken, omdat je dan zeker weet dan een aankoopadviseur direct tijd voor je heeft.

Maak een afspraak

 

Tegelijkertijd is EuroParcs Ruinen groot als het gaat om het voorzieningenniveau: het herbergt onder meer een binnenzwembad.

Misschien ook interessant

EuroParcs’ stand op Second Home Beurs Maastricht een trekpleister

31 januari 2023
EuroParcs en vooral de Limburgse parken van EuroParcs stonden afgelopen weekend tijdens de Second Home Beurs in Maastricht in het middelpunt van de belangstelling.
Lees verder

Vakantieparken structureel populairder onder Nederlanders

24 januari 2023
Het was al aangegeven door experts in de recreatiebranche en wij zien het bij EuroParcs ook meer en meer terug in de cijfers: Nederlanders hebben hun eigen land tijdens de coronapandemie herontdekt als vakantieland.
Lees verder