Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
  •  
  • EuroParcs
  • Blog
  • Swingen en meezingen op Second Home Beurs!

Swingen en meezingen op Second Home Beurs!

08 februari 2019

Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend. De Voorjaarseditie van de Second Home Beurs op 8, 9 en 10 maart in de Jaarbeurs Utrecht ademt in alles de totale beleving uit die EuroParcs voorstaat. Mét Caribisch carnaval en vleugje Billy Joël.

Vrijdag 8 maart | Caribbean Party | aanvang 16.00 uur
Dat houdt in dat op vrijdag 8 maart de stand wordt omgeturnd in een Caribisch carnaval in het klein met swingende muziek van een Caribische brassband, fraai uitgedoste danseressen en passende hapjes en drankjes. EuroParcs draagt anno 2019 namelijk meer uit dan alleen een Nederlandse uitstraling: Resort Bonaire op het gelijknamige eiland heeft zich ontwikkeld tot een recreatiehit. Het eiland wordt met name door Amerikanen steeds meer ontdekt dankzij het zwoele klimaat en de ideale omstandigheden en faciliteiten voor recreatie op, in en onder water die Bonaire biedt. Tijdens de beurs tonen we in virtual reality dit kleine paradijs en eigenen we ons tegen het einde van de middag de unieke Caribische sfeer toe met een topfeest!

Zaterdag 9 maart | Sing-a-long | aanvang 16.00 uur
Op zaterdag 9 maart staan de resorts op het Nederlandse vasteland en ons eerste buitenlandse project, Resort De Kempen in België, centraal. Het aanbod is uitgebreid, de mogelijkheden ook, maar er is één constante factor: onze eigen Pianoman. De stand wordt namelijk verrijkt met een vleugje Billy Joël, een Nederlandse pianist die net als in het beroemde lied verzoeknummers speelt van de gasten. Hoezeer uw motivatie voor komst naar de beurs ook mag verschillen met de andere bezoekers, deze muzikant overbrugt aan het einde van de middag al het onderscheid en brengt iedereen tot elkaar voor een gezellige nazit bij de pianobar.

Zondag 10 maart | Hollandse middag | aanvang 16.00 uur
Ook op zondag10 maart  is de pianist present en de sfeer is dan mogelijk nog gemoedelijker, want op deze familiedag staat het familiebedrijf EuroParcs in het middelpunt en hoe we dat vertalen naar onze dienstverlening en onze resorts. Sinds de oprichting doet EuroParcs zaken op de vertrouwde Hollandse manier. Het is dan ook Nederlandstalige muziek, die u wederom zelf ook kunt aanvragen bij de pianist, die deze slotdag van de beurs omlijst.  

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt uw komst hier kenbaar maken.

De Voorjaarseditie van de Second Home Beurs op 8, 9 en 10 maart in de Jaarbeurs Utrecht ademt in alles de totale beleving uit die EuroParcs voorstaat. Mét Caribisch carnaval en vleugje Billy Joël.

Start verkoop Resort De Kraaijenbergse Plassen medio september van start!

12 augustus 2019
De verkoop van de kavels op het nieuwste ‘juweel’ aan de parelmoerketting van EuroParcs, Resort De Kraaijenbergse Plassen, gaat op zaterdag 14 ...
Lees verder

Primeurs EuroParcs onder grote belangstelling geopend

08 juli 2019
Onder belangstelling van zestig genodigden zijn zaterdag de eerste ecovilla’s bij EuroParcs geopend.
Lees verder

Nóg mooier strand op komst bij Resort Poort van Zeeland

11 april 2019
Resort Poort van Zeeland nabij Hellevoetsluis heeft al een mooi strand aan het Haringvliet, maar er komt een tweede strandparel aan.
Lees verder