Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Tiny Houses zijn modern, romantisch én zeer gewild

Tiny Houses zijn modern, romantisch én zeer gewild

11 januari 2021

De Tiny Houses (ook wel Lodge genoemd) van EuroParcs en Droomparken hebben alles wat een vakantieganger zoekt. Ze hebben een romantisch uiterlijk en een dito inrichting, ze zijn voorzien van de modernste gemakken en ze voldoen qua duurzaamheid en ecologische voetdruk aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Investeren in een Tiny House betekent dan ook investeren in het heden én de toekomst: dit zijn de typen huizen die ‘in’ zijn voor een lange periode. De coronatijd heeft duidelijk gemaakt dat de drukke stad niet alles is, niet om te leven, niet om te werken en zeker niet om te recreëren. In de afgelopen periode is men gewend geraakt aan thuis werken en in de natuur wandelen of fietsen ter ontspanning. Het is de verwachting van marktdeskundigen dat deze trend zich in het post-coronatijd doorzet. De Tiny Houses van EuroParcs en Droomparken voldoen daar aan of meer nog: je kunt er én werken én vakantie vieren met het gezin én genieten van de natuur dat direct aan deze Tiny Houses gelegen is.  

Een greep uit de Tiny Houses/Lodges op de resorts van EuroParcs:
Lodge op Resort Zuiderzee aan het Veluwemeer nabij Elburg
Lodge op Resort Limburg in het smalste stukje van Nederland
Lodge op Resort De Wije Werelt in Otterlo op de Veluwe

Een greep uit de Tiny Houses op de parken van Droomparken:
Tiny House Beach Edition op Droompark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer
Tiny House op Droompark Bad Hulckesteijn aan het Veluwemeer nabij Nijkerk

Meer weten? Maak dan een afspraak om de Tiny Houses met eigen ogen te komen bezichtigen. Dan kan eenvoudig door het contactformulier dat bij de woning staat of het afsprakenformulier in te vullen.

Investeren in een Tiny House betekent dan ook investeren in het heden én de toekomst: dit zijn de typen huizen die ‘in’ zijn voor een lange periode.

Misschien ook interessant

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

07 oktober 2021
EuroParcs is, na de succesvolle Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht, ook present op de Belgische beurs Second Home Expo.
Lees verder

Ouderwets gezellig en druk op Second Home Beurs

03 oktober 2021
Informeren. Inspireren. Elkaar (eindelijk) weer ontmoeten. De najaarseditie van de Second Home Beurs 2021 geeft aan hoe we dat gemist hebben.
Lees verder