Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Tiny Houses zijn modern, romantisch én zeer gewild

Tiny Houses zijn modern, romantisch én zeer gewild

11 januari 2021

De Tiny Houses (ook wel Lodge genoemd) van EuroParcs hebben alles wat een vakantieganger zoekt. Ze hebben een romantisch uiterlijk en een dito inrichting, ze zijn voorzien van de modernste gemakken en ze voldoen qua duurzaamheid en ecologische voetdruk aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Investeren in een Tiny House betekent dan ook investeren in het heden én de toekomst: dit zijn de typen huizen die ‘in’ zijn voor een lange periode. De coronatijd heeft duidelijk gemaakt dat de drukke stad niet alles is, niet om te leven, niet om te werken en zeker niet om te recreëren. In de afgelopen periode is men gewend geraakt aan thuis werken en in de natuur wandelen of fietsen ter ontspanning. Het is de verwachting van marktdeskundigen dat deze trend zich in het post-coronatijd doorzet. De Tiny Houses van EuroParcs voldoen daar aan of meer nog: je kunt er én werken én vakantie vieren met het gezin én genieten van de natuur dat direct aan deze Tiny Houses gelegen is.  

Een greep uit de Tiny Houses/Lodges op de resorts van EuroParcs:
Lodge op EuroParcs Limburg in het smalste stukje van Nederland
Tiny House op een van onze nieuwste vakantieparken EuroParcs Poort van Maastricht
Tiny House in een waterrijke omgeving op EuroParcs de Biesbosch

Meer weten? Maak dan een afspraak om de Tiny Houses met eigen ogen te komen bezichtigen. Dan kan eenvoudig door het contactformulier dat bij de woning staat of het afsprakenformulier in te vullen.

Investeren in een Tiny House betekent dan ook investeren in het heden én de toekomst: dit zijn de typen huizen die ‘in’ zijn voor een lange periode.

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder