Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Vakantiewoningen op resort met topperspectief tijdens start verkoop op topsnelheid verkocht

Vakantiewoningen op resort met topperspectief tijdens start verkoop op topsnelheid verkocht

18 september 2020

Een resort met olympische status heeft op donderdag 17 september de kickstart gekregen die bij de status ervan past. De start verkoop van EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld begon en eindigde op topsnelheid: een groot aantal recreatieobjecten werd in het in Oostenrijkse sferen omgetoverde hoofdgebouw op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug direct verkocht.

Bezoekers die belangstelling hadden voor EuroParcs’ eerste Oostenrijkse project, werden in Maarn onthaald in een omgeving die in alles aan het Alpenland deed denken. Niet alleen de aankleding van de ontvangstruimte ademde in alles Oostenrijk, maar ook de hapjes en dranken waren naar Oostenrijks recept.

De kandidaat-investeerders werden geïnformeerd over en geïnspireerd door boven alles de ligging van EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld: op ruim 1100 meter hoogte, omringd door indrukwekkende bergen hetgeen elke dag weer bij het opstaan een prachtige panoramaview oplevert. Het is die ligging die deze locatie het middelpunt maakte van twee Olympische Spelen en een WK. EuroParcs realiseert op deze bijzondere plek recreatieobjecten die in uitstraling en klasse aansluiten bij de olympische waardigheid van de regio Seefeld.

De grote animo om te investeren onder de investeerders had ook te maken met het uitstekende faciliteitenniveau. Niet alleen beschikt de regio Seefeld over een grote hoeveelheid winter- en zomerliften, goed bewegwijzerde (fiets)paden en een kwaliteitsaanbod als het gaat om winkels en horeca, maar daarnaast kent het resort ook uitstekende wellnessfaciliteiten. Een binnenzwembad, een sauna, een infraroodcabine, een stoombad, een aparte fitnessruimte en een separaat kinderbad kleuren dit walhalla voor lichaam en geest onder meer in. 

Wat investeren in EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld ook interessant maakt zijn de glooiende hellingen: de regio staat erom bekend dat het winter- en zomerplezier biedt aan zowel getrainde als minder geoefende sporters en wandelaars. Ook interesse in vakantiewoningen op dit topresort? Er zijn nog enkele topkavels beschikbaar!

  

 

Verkoopdagen Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Misschien ook interessant

Informatiedagen voor Resort St. Anton am Arlberg

19 oktober 2020
De informatiedagen, die de start verkoop voor EuroParcs Resort Sankt Anton Am Arlberg inluiden, staan geagendeerd op zaterdag 24 en zondag 25 oktober en op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober alsmede zondag 1 november.
Lees verder

EuroParcs ontwikkelt tweede project in Oostenrijk

19 oktober 2020
APELDOORN/PETNNEU AM ARLBERG- Hoewel de verkoopstart van vakantiewoningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld maar een paar weken geleden was, begint EuroParcs alweer met een nieuw project: EuroParcs Resort Sankt Anton am Arlberg.
Lees verder