Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023

Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren? Of die verhuurt om er verhuurinkomsten uit te halen? Bezoek dan dit weekend onze open dagen op EuroParcs Zilverstrand in Vlaanderen. U kunt daarbij profiteren van een meerjarig vast rendement van 5%!

Op EuroParcs Zilverstrand bij Mol in het natuurgebied De Lage Kempen start dit weekend de laatste verkoopfase. Daarbij presenteren wij twee nieuwe modellen die op dit Vlaamse park gehouden worden. U kunt bij aankoop profiteren van 5% meerjarig vast rendement. EuroParcs Zilverstrand is een geliefde vakantieplek omdat het aan het bos en op loopafstand van het bijzondere Zilvermeer ligt. Ook ligt het park vlak bij de snelweg naar Antwerpen.

Ervaar de Ardennen op EuroParcs La Cascade

Houdt u van de Ardennen? Kom dan dit weekend naar EuroParcs La Cascade, gelegen midden in de natuur maar tegelijkertijd op iets meer dan tien minuten rijden van Namen. Het park ontleent zijn naam aan een kleine waterval waaraan het ligt, maar buiten dat is het een natuurrijke omgeving die inspireert voor wandel- en fietstochten. Het park gaat bestaan uit 177 vakantieverblijven en een veelzijdig faciliteitenniveau.

 

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder