Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Veel publieke belangstelling voor eerste verkoopdagen op Poort van Zeeland

Veel publieke belangstelling voor eerste verkoopdagen op Poort van Zeeland

27 maart 2017

‘Hellevoetsluis op recreatiegebied op kaart gezet’


HELLEVOETSLUIS- Van de ‘hellevoet’ naar de ‘hemelpoort’? Dat gaat te ver, maar EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis is wel al een verrijking voor de oude maritieme stad, zo werd afgelopen weekend duidelijk op de eerste verkoopdagen.  Kandidaat-investeerders maar ook veel mensen uit de regio kwamen langs om de eerste recreatiewoningen van EuroParcs op het gloednieuwe resort te bekijken. ,,Ik vind het bewonderenswaardig hoe snel ze dit gebouwd hebben en hoe mooi het er nu al uitziet”, vertellen Meeuwis en Paula van Est uit Dinteloord op deze zondagmiddag.

Zij staan op een camping op korte afstand van Hellevoetsluis en zagen op het programma HouseVision zaterdags over de eerste verkoopdagen van het resort. ,,Wij hebben jarenlang op een camping gestaan waar de grond nu al vijf jaar braak ligt, omdat de verkoop van de nieuwe recreatiewoningen niet van de grond komt. En moet je eens zien hoe voortvarend EuroParcs de zaken aanpakt! Wat ons betreft een lichtend voorbeeld hoe je wel onderneemt.”

Snelle actie

EuroParcs heeft in de afgelopen twee maanden op Poort van Zeeland grote stukken grond bouwrijp gemaakt en daarnaast de eerste dertien recreatiewoningen opgeleverd. De meeste daarvan zijn op deze eerste verkoopdagen ook van binnen te bezichtigen. Daaronder ook het succesnummer Pavillon Wave (zo genoemd vanwege het dak in de vorm van een golf) en het nieuwste model, de Pavillon Beach. De inrichting is vertrouwd luxueus, verzorgd door Vervoort Meubelen. ,,De beachlook staat centraal, want dit resort is dicht bij het strand van Het Haringvliet gelegen”, vertelt interieurdesigner Els Breuer op één van de stands. Daar profileert zich ook Daan Faber van Wijnimport Jos Rijnaarts. ,,Wij zorgen voor alle wijnen die standaard geleverd worden met de oplevering van een recreatiewoning. Dat geeft aan welke klasse en kwaliteit de recreatiewoningen van EuroParcs hebben.” Het zijn woorden waar EuroParcs-directeur Wouter Vos zich uiteraard in kan vinden. ,,Dit is nog maar het begin. We gaan hier een prachtig resort neerzetten dat een meerwaarde gaat zijn voor Hellevoetsluis en omgeving.”

Altijd A-locatie geweest
De Rotterdamse Anita van de Bor is reeds met EuroParcs in gesprek over aankoop van een recreatiewoning. De eigenaresse van Sarongs Bali, dat gespecialiseerd is in onder meer strandkleding, komt al 35 jaar op de plek waar nu het resort verrijst. ,,Ik weet nog wel dat dit bijna een boerenerf was met zes caravans. Er is in al die jaren veel veranderd, denk onder meer aan het AdentureDome dat met zijn indoor speelparadijs, escape room en wat al niet meer een echte trekpleister is, maar het is altijd een A-locatie gebleven. Vooral ook omdat het op zo’n korte afstand van het strand ligt. Daar is EuroParcs goed op ingesprongen.”

Volgende week, in het weekend van 1 en 2 april, zijn er wederom verkoopdagen op Resort Poort van Zeeland. En ook zal, voor wie met de kinderen komt, het AdventureDome geopend zijn.

Volgende week, in het weekend van 1 en 2 april, zijn er wederom verkoopdagen op Resort Poort van Zeeland

Misschien ook interessant

Genieten van een eigen vakantiewoning voor een beperkt bedrag? Kies voor EuroParcs Private Lease

24 oktober 2023
Altijd gedroomd van een eigen vakantiehuis maar hikte u tegen het aankoopbedrag aan?
Lees verder

Second Home Expo weer een succes voor EuroParcs

23 oktober 2023
De nieuwste ontwikkelingen op EuroParcs Zilverstrand, de laatste fase die op het vakantiepark bij Mol in de verkoop is gegaan, stond prominent in de spreekwoordelijke etalage op de Second Home Expo in Gent.
Lees verder