Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Verkoop EuroParcs De Zeeuwse Duinen begint vandaag

Verkoop EuroParcs De Zeeuwse Duinen begint vandaag

07 juni 2023

Met de zomer die net begonnen is start EuroParcs een ‘strandproject’ pur sang op: de ontwikkeling van EuroParcs De Zeeuwse Duinen in Westkapelle in het westelijkste puntje van Zeeland. Per vandaag is de start verkoop van achttien 4-persoons vakantiewoningen begonnen.

Het belooft een ‘recreatiehit’ qua verkoop te worden, want onze ervaring met andere parken aan het strand is dat ze erg gewild zijn bij investeerders. Westkapelle biedt ten opzichte van andere locaties bij zee echter nog wat extra’s: prachtige binnenwateren, kreken geheten, die een eldorado vormen voor de waterrecreant en visser. Ook staat de omgeving bekend om de cultuur-historische parels, zoals in Domburg en Veere, maar ook in het nabijgelegen Middelburg en Vlissingen. Daar kunt u tegelijkertijd profiteren van alle stedelijke voorzieningen en in het geval van Vlissingen de bekende boulevard. Verder liggen de Deltawerken op slechts 20 minuten rijafstand van het park.

De omgeving leent zich ook voor inspirerende fietstochten, langs de kust maar ook bijvoorbeeld door het natuurgebied De Manteling van Walcheren dat de prikkelende bijnaam Afrikaanse savanne geniet.

De vakantiewoningen op EuroParcs De Zeeuwse Duinen stralen ook het gevoel van strand, zon en zee uit dankzij het luchtige houtlook-aanzicht aan de buitenzijde. Grote ramen en het betegelde terras garanderen quality time met een prachtig uitzicht. De ‘strandwoningen’ worden verder ingekleurd door een living met lounge- en eethoek, een open keuken die van alle gemakken is voorzien, twee slaapkamers met daartussen en suite een badkamer met douche en wastafel en een separate toiletruimte.

Meer weten?

Maak een afspraak

Download de brochure

 

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder