Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Verkoop op Poort van Maastricht na eerste weekend al over de helft

Verkoop op Poort van Maastricht na eerste weekend al over de helft

08 juni 2021

De start verkoop van EuroParcs Resort Poort van Maastricht afgelopen weekend heeft ertoe geleid dat het aantal beschikbare kavels nog minder dan de helft is. 65% van de beschikbare
vakantiewoningen op het vakantiepark in Berg en Terblijt ging namelijk over in andere handen.

Dat heeft te maken met het voorzieningenniveau, want het park beschikt over uitgebreide sport- en spelfaciliteiten en een zwembad dat door het afneembare dak zowel als buiten- en binnenzwembad gebruikt kan worden. De voornaamste reden van het verkoopsucces is echter de unieke ligging: EuroParcs Resort Poort van Maastricht ligt aan de rand van het Plateau van Margraten in Zuid-Limburg, vlakbij Maastricht, Valkenburg, de Cauberg, de Keuterberg en al die andere hellingen die befaamd zijn onder wielerliefhebbers. Het maakt dat na de Waddeneilanden deze regio met Zeeland het meest populair is onder vakantievierders en dat ziet u terug in uw investeerdersperspectief.

Komend weekend is deel twee van de verkoopstart, waarbij u kunt profiteren van extra scherpe prijzen. Het zou zo maar mogelijk zijn dat na komend weekeinde het vakantiepark is uitverkocht, dus mocht u interesse hebben: kom langs of, beter nog, maak eerst een afspraak via de website. Dan weet u zeker dat wanneer u komt een ervaren aankoopadviseur ook direct tijd voor u heeft en u een mooie investeringskavel kunt bemachtigen.

Het zou zo maar mogelijk zijn dat na komend weekeinde het vakantiepark is uitverkocht, dus mocht u interesse hebben: kom langs of, beter nog, maak eerst een afspraak via de website

Misschien ook interessant

Afspraak maken voor verkoopdagen ‘Ruinen’ is verplicht

29 november 2021
Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen vrijdag heeft EuroParcs besloten om de start verkoop op EuroParcs Ruinen, die op 10 december begint en de weekenden van 10, 11 en 12 december en 17, 18 en 19 december omvat,  gewoon door te laten gaan.
Lees verder