Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Verkoopdagen op EuroParcs De IJssel Eilanden succesvol

Verkoopdagen op EuroParcs De IJssel Eilanden succesvol

08 april 2021

Het was koud, maar de harten werden verwarmd door de aanblik van ons nieuwe project. EuroParcs De IJssel Eilanden was voor de start verkoop afgelopen zaterdag al een ‘recreatiehit’: wij kregen ruim 100 aanmeldingen binnen voor een bezichtiging voor het vakantiepark in wording ‘op’ Roggebotsluis nabij Kampen. Ondanks het weer kwam vrijwel iedereen en de plek van de enkeling die niet kwam werd opgevuld door diegenen van wie wij noodgedwongen het bezoek hadden uitgesteld. Immers, vanwege de RIVM-maatregelen zaten wij vast aan een maximum aantal bezoekers.

Heeft u ook interesse voor een vakantiewoning op dit toekomstige kroonjuweel waarbij vakantiewoningen worden gerealiseerd op zes eilanden? Bezoek dan (bij voorkeur op afspraak) het informatiecentrum in Kampen. Het informatiecentrum is nog tot 18 april dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Informatiecentrum en projectlocatie EuroParcs De IJssel Eilanden
Flevoweg 90
8265 PL Kampen

 

Wij kregen ruim 100 aanmeldingen binnen voor een bezichtiging voor het vakantiepark in wording ‘op’ Roggebotsluis nabij Kampen

Misschien ook interessant

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

EuroParcs ook aanwezig op Second Home Expo in Gent

07 oktober 2021
EuroParcs is, na de succesvolle Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht, ook present op de Belgische beurs Second Home Expo.
Lees verder