Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Zuid-Limburg, zand, (de voormalige) Zuiderzee en misschien zon: open dagen met spetterend aanbod bij EuroParcs!

Zuid-Limburg, zand, (de voormalige) Zuiderzee en misschien zon: open dagen met spetterend aanbod bij EuroParcs!

10 mei 2023

 

Als u een verhaal van A tot Z leest en de letter Z het eindresultaat vormt na dat inspirerende betoog, dan kunt u dit weekend EuroParcs niet overslaan. Wij hebben dit weekend namelijk open dagen van het laagland van de IJssel-delta tot de Zuid-Limburgse heuvels, met prachtig verkoopaanbod en spetterende acties!

Om te beginnen hebben we op EuroParcs Brunssummerheide verkoopaanbod dat zowel dubbellaagse als gelijkvloerse vakantiewoningen omvat. Dit kleinschalige familiepark inspireert elke keer weer door de ligging in het bos direct aan de Brunssummerheide. De horeca in houtlook opgetrokken en het natuurbad met zandstrand maken het fraaie plaatje helemaal af.

Het park is bovendien een mooie uitvalsbasis voor dagtrips naar Maastricht, Valkenburg of andere trekpleisters in Zuid-Limburg. De ligging én de regio zijn kortom premium vanuit investeringsoogpunt.

EuroParcs De IJssel Eilanden

Ook op EuroParcs De IJssel Eilanden zijn open dagen waarbij met name de appartementencomplexen in de etalage staan: op sommige van de verblijfsaccommodaties wordt zelfs 3 jaar lang 5 procent gegarandeerd rendement gegeven! De voldoen aan het Bouwbesluit en voelen daardoor als thuis… Of waarschijnlijk meer dan dat, want de ligging aan de passantenhaven met de mogelijkheid om met een boot aan te meren bij de aanlegsteiger is zeer aansprekend.

Het park an sich is ook gelegen op een A-locatie: aan het Reevemeer, bij de Roggebotsluis dat de toegangspoort vormt tot de Veluwerandmeren. Verder ligt het historische Kampen op korte afstand.

Vakantiehuis voor minder dan 50.000 euro

U kunt dit weekend ook voor een vakantiewoning gaan die slechts 49.500 euro kost. Dit betreft 4-persoons verblijfsaccommodaties van het type Berkel op EuroParcs Zuiderzee. Een actie kortom waarbij u profiteert van 50 procent korting en dat op een locatie die tot de verbeelding spreekt. EuroParcs Zuiderzee beschikt namelijk over een eigen zandstrand van een kilometer lengte, een eigen jachthaven en een hoofdgebouw met onder meer een zwembad en bowlingbaan. Bovendien ligt attractiepark Walibi Holland schuin tegenover het park, bent u in vijf minuten op de golfbaan van Dorhout Mees en binnen een kwartier bij het Dolfinarium.

Kortom, EuroParcs zet dit weekend achter zijn verkoopaanbod een uitroepteken of de letter Z in hoofdletters geschreven zoals u wilt. Het enige wat onzeker is of de zon alleen figuurlijk of ook letterlijk voor u gaat schijnen.

Misschien ook interessant

EuroParcs inspireert kandidaat-investeerders op informatieavond in Uitdam

08 september 2023
De informatieavond gisteravond op EuroParcs Poort van Amsterdam over investeringsmogelijkheden in Oostenrijk heeft tot concrete vervolgafspraken geleid.
Lees verder

Vast meerjarig rendement met nieuwe modellen op EuroParcs Zilverstrand

08 september 2023
Denkt u met dit prachtige weer aan uw vakantie in het buitenland? Aan een eigen vakantieverblijf waar u onvergetelijke momenten met uw naasten kunt vieren?
Lees verder