Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Chalet kopen voor een comfortabel gevoel en rendement

De huizenmarkt zit sinds twee jaar in de lift, het kopen van een chalet is al veel langer interessant. Oftewel: ook in de crisisjaren was het kopen van een chalet rendabel vanwege de gestaag stijgende prijzen. Voorwaarde is wel dat het gekochte chalet uiteraard in goede staat blijft, maar dat is juist één van de aspecten waar EuroParcs sinds jaar en dag oplet. Als ervaren speler in de recreatiebranche en als familiebedrijf zit EuroParcs kort op zijn organisatie en op zijn eigenaren. EuroParcs geeft voor de kopers van een chalet veel service, maar verwacht er ook wat voor terug.

Wie een chalet bij EuroParcs koopt is verzekerd van een resort dat er picobello bij ligt. Een resort dat alleen maar goed onderhouden chalets en stenen woningen kent en daarnaast tal van voorzieningen en faciliteiten. Dat verhoogt uiteraard de huuropbrengsten voor de eigenaren van de chalets. Ander voordeel dat EuroParcs biedt is dat iemand een chalet kan kopen mét de grond erbij. Dat onderstreept de langetermijnvisie van het familiebedrijf: wat er ook in de toekomst gebeurt, jij hoort er als de persoon die het chalet gekocht heeft erbij.

Het kopen van een chalet heeft is ook anderszins interessant: de vraagprijs ligt een stuk lager dan voor een stenen recreatiewoning of gewoon een reguliere woning. Tegelijkertijd zijn de verdiensten die gekoppeld zijn aan het kopen van een chalet interessant, omdat de chalets steeds luxueuzer worden aangekleed. Dat geldt zeker voor de chalets bij EuroParcs. Eén van de onderscheidende aspecten aan de visie van EuroParcs is dat de uitstraling van de chalets van binnen én buiten aansprekend, comfortabel en dus ‘rijk’ moet zijn. Alles wordt er kortom gedaan om het vakantiegevoel van de gasten te verhogen wat het rendement van degene die het chalet gekocht heeft alleen maar verbetert. Meer weten? Neem dan contact op met EuroParcs via 088-0708010.

Een chalet kopen bij EuroParcs kan in verschillende prjisklasses. Bekijk het actuele aanbod chalets hier.