Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Masters Expo

Masters Expo

Interessante investeerderspakketten geven The Magical Edition van de Masters Expo nog meer ‘magie’

Bent u al in bezit van een vakantiewoning en op zoek naar (nog) meer rendement? EuroParcs heeft voor de eigenaren van vakantiewoningen interessante investeringsvoorstellen uitgewerkt die wij tijdens de Masters Expo in de Amsterdamse RAI presenteren. Deze investeringspakketten doen wij voor u uit de doeken op donderdag 7, vrijdag 8, zondag 10 en maandag 11 december.

Op de EuroParcs stand staat een ervaren aankoopadviseur voor u klaar om u tot in detail te informeren over de investeringspakketten die wij voor u hebben samengesteld. Tevens kunt u er een vakantiewoning op ware grootte bezichtigen.

Wij heten u op donderdag en vrijdag van 12.00 uur tot 20.00 uur, op zondag van 11.00 tot 20.00 uur en op maandag van 12.00 tot 18.00 uur welkom met een hapje en een drankje. Voor ondernemers heeft de maandag, buiten de investeerderspakketten die wij u tonen, nog iets extra’s. ‘Business Monday’ is namelijk ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en anderszins zaken te doen op niveau.  

Bent u geïnteresseerd in deze kans op uitzonderlijk hoog rendement? Bevestig dan uw komst naar de Masters Expo via onderstaand formulier.
U kunt de stand van EuroParcs vinden in hal 12, standnummer 290.

Second Home Fair Consult
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.