Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
EuroParcs Reestervallei couple walking through holiday park

Uw voordelen bij EuroParcs

Waarom een vakantiehuis kopen bij EuroParcs?

Bent u al een tijdje op zoek naar een vakantiehuis in Nederland en wilt u een betrouwbare partner aan uw zijde? Ontdek dan de voordelen die wij u kunnen bieden voor uw eigen vakantiewoning. Denk hierbij aan de eersteklas vakantiewoningen, de vele gebruiksmogelijkheden en natuurlijk het aantrekkelijke rendement dat u kunt behalen als u besluit uw vakantiewoning te verhuren.

Ontdek nu de vele voordelen van een vakantiehuis kopen bij EuroParcs!

Afspraak maken

Hoe wilt u van uw vakantiewoning genieten?

Een vakantiewoning helemaal voor uzelf? Of profiteren van huuropbrengsten? Wij bieden verschillende opties. Van exclusief gebruik tot de volledige verhuur. Altijd met een aantrekkelijk rendement.

1. Geniet van een vakantie in uw eigen vakantiehuis

EuroParcs biedt eersteklas vakantiehuizen op de mooiste locaties in Europa. Of u nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord op het platteland of een levendig vakantieoord, onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om u de perfecte plek voor uw eigen vakantie te bieden.
Bij EuroParcs kunt u optimaal genieten van uw vakantie. U kunt er tussenuit wanneer u maar wilt en er even helemaal tussenuit. In een vakantiehuis van EuroParcs kunt u met uw familie of vrienden kostbare vakantieherinneringen maken. Uw vakantiehuis zal het ideale toevluchtsoord zijn voor die zo belangrijke "quality time", of u nu in gezelschap bent of alleen om te ontspannen.

2. Verhuur uw vakantiehuis

Als u besluit uw vakantiehuis te verhuren, biedt EuroParcs u de mogelijkheid om inkomsten te genereren. Wij verzorgen het hele verhuurproces.

Of het nu gaat om het genereren van boekingen of het verwelkomen van vakantiegangers op het park, EuroParcs regelt alles, van beheer tot onderhoud. Geniet van uw eigen vakantiehuis zonder u zorgen te hoeven maken over de vervelende details. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat het aankoop-, eigendoms- en verhuurproces soepel en zonder stress verloopt.

3. Uw droomvakantiehuis in de mooiste uithoeken van Europa

De locatie van uw vakantiehuis is heel belangrijk en bij EuroParcs heeft u de vrijheid om uw droomlocatie te kiezen. Deze locatie wordt een toevluchtsoord waar u steeds weer naar terug kunt keren om te ontspannen en tot rust te komen. Zo kun u uw vakantie helemaal op u afstemmen.

Uw vakantiehuis, uw regels. Gebruik het zoals u wilt voor een ontspannen vakantie, deel het met anderen om huurinkomsten te genereren, of combineer de twee. We begrijpen dat uw behoeften verschillen en bieden flexibele opties voor gebruik op maat.

EuroParcs Beekbergen Family Holiday home Woods LaughingEuroParcs Marina Strandbad chalets 8
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

4. Een investering in de toekomst

Het kopen van een EuroParcs vakantiehuis is niet alleen een investering in uw levenskwaliteit, maar ook in uw financiële toekomst. Dankzij de toenemende vraag naar vakantiehuizen kunt u rekenen op een waardestijging op lange termijn terwijl u geniet van de voordelen van uw eigen retraite.

Een vakantiehuis kopen bij EuroParcs levert u niet alleen plezier op, maar ook belastingvoordelen. Een daarvan is de (gedeeltelijke) teruggave van de btw die u betaalt als u uw vakantiehuis verhuurt. Onze experts op het gebied van vakantiehuizen zijn beschikbaar voor een persoonlijk adviesgesprek om u uitgebreid te informeren over alle fiscale aspecten.

5. Exclusieve voorzieningen

Als eigenaar van een vakantiehuis heeft u toegang tot exclusieve faciliteiten en vrijetijdsactiviteiten. Zwembaden, spa's, restaurants en nog veel meer staan tot uw beschikking om uw verblijf en dat van uw gasten nog aangenamer te maken.

Bovendien kunt u met uw eigen vakantiehuis de teleurstelling vermijden die soms gepaard gaat met hotelboekingen. Wanneer u vakantie viert in uw eigen vakantiehuis, weet u precies wat u kunt verwachten. U leert uw nieuwe omgeving snel kennen en kunt de mooiste plekjes delen met uw geliefden. Uw vakantiehuis zal een betrouwbare plek zijn om te ontspannen zonder onaangename verrassingen.

6. Gebruik uw vakantiehuis als werkplek

Thuiswerken wordt steeds populairder. Waarom niet werken in een inspirerende omgeving midden in de natuur? Uw eigen EuroParcs vakantiehuis is hier ideaal voor. Hier combineer uw werk en ontspanning in een inspirerende omgeving.

Ervaar de vrijheid van een EuroParcs vakantiehuis en maak uw droom van een eigen retraite midden in de adembenemende natuur werkelijkheid. Ontdek nu de mogelijkheden en laat EuroParcs u begeleiden naar uw eigen persoonlijke vakantieparadijs.

EuroParcs - Parc du Soleil - DuinlodgeEuroParcs Kohnenhof - Family Breakfast

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water