Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Natuurhuisje kopen bij EuroParcs staat voor onbezorgd genieten

Is een natuurhuisje kopen voor eigen gebruik of om te verhuren altijd iets wat u heeft gewild? Maar was het tot nu simpelweg niet het juiste moment daarvoor? EuroParcs heeft een mooi en daarmee overtuigend aanbod aan natuurhuisjes in heel Nederland. Voor uzelf, vrienden of commercieel voor uw huurders, net waarvoor u een natuurhuisje wilt kopen.

Onze vakantieparken onderscheiden zich door de ligging in of aan mooie natuur en door de vele faciliteiten. Onze parken en huisjes staan voor rust, ruimte en beleving in de breedste zin van het woord, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakanties of van de verhuurinkomsten die op uw bankrekening binnenkomen. Een natuurhuisje kopen bij EuroParcs staat voor ontspanning en het perspectief van een mooi rendement tegen een betaalbaar tarief, helemaal als u het jaarrond verhuurt!

Maak een afspraak

Het gedroomde natuurhuisje kopen

Een natuurhuisje kopen kan bij EuroParcs in elk deel van Nederland. Van de Noordzee-kust tot in de Veluwe, van de Wadden tot aan de grote rivieren en het IJsselmeer en van de Zuid-Limburgse heuvels tot nabij het oer-Hollandse Beemster werelderfgoed. EuroParcs heeft van noord tot zuid en van oost tot west locaties die u inspireren. EuroParcs is onderscheidend en voelt daarom vertrouwd: uw investering is bij ons in goede handen!

Diverse typen natuurhuisjes

Wilt u een natuurhuisje kopen in de bomen of op grondniveau? Wilt u een natuurhuisje van puur hout of alleen, met het oog op het onderhoud, een natuurlijke uitstraling? Wilt u een natuurhuisje voor klein gezelschap of voor grotere groepen? Deze vragen en meer kunnen wij naadloos beantwoorden. Door het grote aanbod aan natuurhuisjes kunnen wij tot in detail tegemoet komen aan uw wensen. Wanneer u contact met ons opneemt, sturen wij u alle beschikbare informatie naar u toe.

Recreëren zonder zorgen

Elk van onze natuurhuisjes is gelegen aan of in de natuur. Zodat u, uw vrienden of de huurders in de directe omgeving van onze vakantieparken kunnen wandelen, fietsen en zwemmen in een mooie omgeving. De parken zijn echter ook zo ingericht dat ze volop vermaak bieden aan elke leeftijdsgroep. Afhankelijk van de omvang van het park treft u er onder meer  sportvelden, wellnesscentra, binnen- en buitenzwembaden, buiten- en binnenspeeltuinen en sfeervolle horeca. Zodat rust en ruimte van de natuur kunnen worden gecombineerd met quality time met elkaar!

Een natuurhuisje kopen: een slimme zet!

Een natuurhuisje kopen staat vakantiegeluk creëren, van uzelf en van uw gezin maar, wanneer u er open voor staat, ook voor huurders. EuroParcs heeft u op het gebied van de commerciële verhuur, door de vele parken, de omvang het bedrijf en de daadkrachtige marketingafdeling, veel te bieden. Wij weten dankzij ruim dertig jaar ervaring hoe wij vakantiehuizen moeten promoten.  Dat kan u een interessant rendement opleveren!

Wanneer u uw gedroomde natuurhuisje te koop ziet staan op één van onze parken, begeleiden wij u van A tot Z bij het aankoopproces zodat u slechts hoeft te controleren of en hoeveel huuropbrengsten er maandelijks worden overgemaakt. Wanneer u nog niet direct een keuze heeft kunnen maken uit ons grote aanbod, pakken wij ook die handschoen voor u op. Wij bespreken aan de hand van uw wensen de natuurhuisjes die wij op de diverse parken te hebben koop staan, zodat u een afgewogen keuze kunt maken.  Wij hebben u veel te bieden, qua aanbod en qua ondersteuning!

In de natuur, met het comfort van nu

Een natuurhuisje kopen doet u, dankzij de mooie ligging van onze parken, letterlijk met een blik op de natuur, maar alles eromheen straalt het topcomfort uit waar EuroParcs voor staat. Dat houdt in van de ‘rijke’ inrichting van onze parken tot de luxueuze aankleding van onze natuurhuisjes zelf: van buiten ogen die robuust, van binnen is sprake van een fraai design die u aan thuis doet denken.

EuroParcs biedt ook comfort in de figuurlijke betekenis van het woord. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de aankoop en van de aftersales tot en met de verhuur wordt u geheel ontzorgd. Wij staan voor een duurzame relatie en dat houdt in een complete service en optimale begeleiding vanaf het moment dat u heeft aangegeven dat er interesse bestaat om een natuurhuisje te kopen bij ons. 

Heeft u belangstelling? Wij ondernemen direct actie!

Heeft u interesse om een natuurhuisje te kopen? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee moet houden? Neem dan simpelweg contact met ons op. U kunt ons per mail bereiken via verkoop@europarcs.nl waarbij  wij verzekeren dat wij u snel en vakkundig beantwoorden. Wilt u direct een medewerker van ons spreken? Dat kan ook door ons te bellen via 088-0708000. Bent u er al uit dat u een natuurhuisje wilt kopen als investering? Bekijk dan vast ons stappenplan zodat wij u nog sneller op weg kunnen helpen.

Zijn er meer aspecten waarmee ik bij het kopen van een natuurhuisje in een vakantiewoning rekening moet houden?

Ja, ga je voor een natuurhuisje van echt hout of een natuurhuisje dat wel een natuurlijke uitstraling heeft, maar grotendeels uit kunststof bestaat? Deze keuze maakt uit qua investeringskosten, maar vooral ook qua onderhoudskosten. Een natuurhuisje van echt hout vraagt om veel onderhoud, maar anderszins halen bepaalde doelgroepen er ook meer vakantiebeleving uit. Of  dit opweeg tegen de kosten hangt onder meer van de locatie af. Overleg daarom goed met een ervaren aankoopadviseur van EuroParcs.

Heeft het kopen van een natuurhuisje directe nadelen?

Eigenlijk maar één, waarvan de meeste investeerders al vertrouwd mee zijn omdat de regel al langer dan een jaar van kracht is.  Door een wetswijziging betaalt u, wanneer u in een vakantiewoning commercieel investeert, 8% overdrachtsbelasting. Voor 2021 was dat afhankelijk van het type object 2% of 6%.

Bekijk onze woningen

EuroParcs Ruinen
4 personen
vanaf € 119.500
Bekijk woning