Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Terug
21 maart 2021

Start verkoop EuroParcs De IJssel Eilanden

Solo Retreat 4 EuroParcs De IJssel Eilanden at the water

Het nieuwste kroonproject van EuroParcs, EuroParcs De IJssel Eilanden, gaat op zaterdag 3 april van start met de verkoop. Aansluitend zijn er op het vakantiepark nabij Kampen open dagen tot en met 18 april. Het betreft een uniek project op 6 eilanden met vrijwel elke vakantiewoning aan bevaarbaar water en een eigen ligplaats om met de boot aan te meren.

Unieke investeringsmogelijkheden

De unieke investeringsmogelijkheden worden verder bekrachtigd door de fraaie jachthaven omringd door appartementen en 'rijtsjeswoningen' in historische stijl, een binnenzwembad, een passantenhaven met aansluitend een plaza annex hoofdgebouw dat een bruisend omtmoetingscentrum wordt en vooral heel veel mogelijkheden tot plezier en ontspanning in, aan en op het water.

EuroParcs De IJssel Eilanden - PierDe IJssel eilanden - header - parkphoto

Meer informatie over EuroParcs De IJssel Eilanden

Meer informatie over het project kunt u lezen op de projectpagina. Verder kunt u van zaterdag 3 april tot en met zondag 18 april elke dag vanaf 10.00 uur binnenlopen in het informatie/experience center. Verder is er een aantal showmodellen te bezichtigen waaronder de indrukwekkende Meervilla direct aan het Reevemeer.

Afspraak maken

waterfront - accommodations - de ijssel eilanden

Een eerste indruk krijgen

Over het Parkuitbreiding

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water

7 stappen naar uw eigen vakantiehuis

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een vakantiehuis van EuroParcs, nodigen wij u graag uit voor een gesprek met onze klantadviseurs. Tijdens deze eerste uitwisseling beantwoorden we uw vragen en presenteren we uw mogelijkheden.

Vervolgens zullen er verdere stappen plaatsvinden, bijvoorbeeld een bezichtiging ter plaatse. Pas als alles grondig is besproken, wordt het koopcontract opgesteld en worden de volgende stappen in gang gezet:

  1. U heeft het koopcontract ondertekend, waarin u ook de betalingsvoorwaarden vindt. Vanaf nu zijn de medewerkers van de afdeling Aftersales uw vaste contactpersonen.

  2. Afhankelijk van of u heeft besloten een vakantiehuis te kopen in een bestaand park of in een nieuw gepland park, wordt het bestaande perceel nu bouwrijp gemaakt of wordt er een nieuw perceel ontwikkeld.

  3. De ruwbouw van het vakantiehuis vindt plaats.

  4. Ramen en deuren worden geplaatst en het dak wordt bedekt. Uw vakantiehuis is nu klaar voor transport.

  5. De vakantiewoning is op uw terrein geplaatst en voorzien van vloerbedekking en binnendeuren en geschilderd.

  6. De tuin is aangelegd, het vakantiehuis is aangesloten op de nutsvoorzieningen en het meubilair is geplaatst.

  7. De grote dag is eindelijk aangebroken: U ontvangt de sleutels van uw eigen vakantiehuis.

Meer informatie of direct een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis? U kunt gratis brochures aanvragen of direct een vrijblijvende en gratis adviesafspraak maken met onze vastgoedexperts.