Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Terug
29 november 2023

Toename in toerisme maakt investeren in vakantiehuizen aantrekkelijker

EuroParcs Veluwemeer holiday house at the water family in garden boat passes by

Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) groeit het aantal buitenlandse toeristen en zakenreizigers dit jaar met maar liefst 30 procent tot een totaal van 21 miljoen. Tel hierbij op de 29 miljoen Nederlandse vakantiebewegingen in eigen land en de conclusie is gerechtvaardigd dat er steeds meer vraag komt naar vakantieverblijven. Dat maakt het investeren in een vakantiewoning steeds interessanter en daar speelt EuroParcs op in met nieuwe investeringsmogelijkheden.

Nog meer groei in toerisme verwacht

Het NBTC herleidt de groei vooral naar onze oosterburen: naar verwachting bezoeken dit jaar 7 miljoen Duitsers ons land. Dat zijn er meer dan ooit en zo’n 13 procent meer dan in het pre-coronajaar 2019. Vanuit Groot-Brittannië worden meer toeristen verwacht, omdat de Britten lang last hadden van in- en uitreisbeperkingen. Verder zijn de reisbeperkingen in China pas begin 2023 opgeheven, dus ook vanuit die kant wordt een (sterke) toename in het aantal toeristen verwacht.

europarcs-de-zanding

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water

7 stappen naar uw eigen vakantiehuis

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een vakantiehuis van EuroParcs, nodigen wij u graag uit voor een gesprek met onze klantadviseurs. Tijdens deze eerste uitwisseling beantwoorden we uw vragen en presenteren we uw mogelijkheden.

Vervolgens zullen er verdere stappen plaatsvinden, bijvoorbeeld een bezichtiging ter plaatse. Pas als alles grondig is besproken, wordt het koopcontract opgesteld en worden de volgende stappen in gang gezet:

  1. U heeft het koopcontract ondertekend, waarin u ook de betalingsvoorwaarden vindt. Vanaf nu zijn de medewerkers van de afdeling Aftersales uw vaste contactpersonen.

  2. Afhankelijk van of u heeft besloten een vakantiehuis te kopen in een bestaand park of in een nieuw gepland park, wordt het bestaande perceel nu bouwrijp gemaakt of wordt er een nieuw perceel ontwikkeld.

  3. De ruwbouw van het vakantiehuis vindt plaats.

  4. Ramen en deuren worden geplaatst en het dak wordt bedekt. Uw vakantiehuis is nu klaar voor transport.

  5. De vakantiewoning is op uw terrein geplaatst en voorzien van vloerbedekking en binnendeuren en geschilderd.

  6. De tuin is aangelegd, het vakantiehuis is aangesloten op de nutsvoorzieningen en het meubilair is geplaatst.

  7. De grote dag is eindelijk aangebroken: U ontvangt de sleutels van uw eigen vakantiehuis.

Meer informatie of direct een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis? U kunt gratis brochures aanvragen of direct een vrijblijvende en gratis adviesafspraak maken met onze vastgoedexperts.