Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Terug
12 november 2023

EuroParcs start eerste project in Duitsland

EuroParcs Biggesee

EuroParcs trapt 2023 qua projectontwikkeling af met een primeur: wij gaan ons eerste park in Duitsland realiseren! Nabij het historische stadje Attendorn in het Sauerland wordt aan de Biggesee een camping omgeturnd tot EuroParcs Biggesee.

In eerste instantie (fase 1) worden er 47 kavels ontwikkeld. Het gaat hierbij om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties die terrasvormig worden gerealiseerd zodat elke vakantiewoning er nog meer uitspringt. Wat er ook uitspringt is het investeerdersperspectief: kopers krijgen een ondergrensgarantie van 5% voor een periode van 5 jaar op de nettoprijs van de recreatiewoning.

Kies voor een waardevolle investering bij Europarcs

Deze nettoprijs houdt in: exclusief meubilairkosten en de btw. Deze geste van EuroParcs betekent dat je de eerste 3 jaar een rendement van 5% per jaar ontvangt! Valt de bezettingsgraad hoger uit, dan ontvangt u een hoger percentage huurinkomsten evenredig aan de bezettingsgraad minus de kosten die EuroParcs moet maken voor de exploitatie en marketing van EuroParcs Biggesee.

Het project is ook qua duurzaamheid een blikvanger: er zijn warmtepompen voor verwarming en koeling, de stroom voor de verblijfsaccommodaties komt grotendeels van het met zonnepanelen overdekte parkeerterrein en er is woonruimteventilatie met energie-efficiënte warmteterugwinning.

EuroParcs Biggesee Rendering overview holiday park

Ontdek de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen

EuroParcs Biggesee ligt in het zuidoosten van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het zuiden van het Sauerland in het natuurpark Ebbegebergte. De locatie waar het vakantiepark verrijst heeft wel wat weg van een baai. Die bijzondere aanblik en de beschutte ligging zijn belangrijke redenen dat de Biggesee zelf geliefd is bij watersporters, waterrecreanten en vissers en de omgeving ervan bij fietsers en wandelaars.

Bekijk alle vakantiewoningen


Biggesee - Overlook Biggesee