Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header - EuroParcs Biggesee

EuroParcs Biggesee

De eerste 47 vakantiewoningen van EuroParcs Biggesee zijn reeds in de verkoop gegaan. Het gaat om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties. Het doel is om de eerste woningen dit jaar nog op te leveren.

Vraag een brochure aan 

Bekijk het woningaanbod

Blok 1 - EuroParcs Biggesee

Meerjarig vast rendement van 5%

Profiteer met EuroParcs van de primeur, EuroParcs Biggesee, in de Duitse markt. Wij geven op dit eerste EuroParcs park in Duitsland, fraai gelegen in het laaggebergte van het Sauerland, drie jaar lang vijf procent gegarandeerd rendement!

Ligging

EuroParcs Biggesee ligt in het zuidoosten van de deelstaat Noordrijn-Westfalen,  in het zuiden van het Sauerland in het natuurpark Ebbegebergte.  Het gebied staat voor inspirerende wandel- en fietstochten, het meer zelf is geliefd onder zwemmers, vissers, watersporters en waterrecreanten. Verder ligt op slechts 20 minuten rijafstand het skigebied Olpe-Fahlenscheid, ook biedt de regio veel mogelijkheden om te langlaufen en rodelen. De skipiste van het populaire Winterberg ligt verder op slechts ruim een uur rijafstand.

De vakantiewoningen worden  duurzaam gebouwd. Een groot deel van de centrale parkeerplaats krijgt een dak met zonnepanelen die de vakantiewoningen in belangrijke mate voorziet van groene stroom. Ook is er woonruimteventilatie met energie-efficiënte warmteterugwinning en geschiedt de energiezuinige koeling van de woonruimtes via airconditioningunits met een multi-split warmtepomp. Alle gebouwen voldoen hiermee aan de eisen van de Wet Energievoorziening Gebouwen (GEG) van de Duitse wetgeving. Dit is te vergelijken met het A++++-energielabel zoals we dat in Nederland kennen.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.

Bekijk alle foto's

Waarom kopen op EuroParcs Biggesee?

  • Een mooi investeringsperspectief: EuroParcs Biggezee staat voor water- en bergbeleving pur sang.
  • De vakantiewoningen worden duurzaam gebouwd.
  • De omgeving is niet alleen het decor van fraaie wandel- en fietsroutes, maar op 20 kilometer afstand is ook een skipiste.
  • Het nabij gelegen Attendorn staat voor cultuur, historie en hoogwaardige gastronomie.

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Biggesee

In prijs verlaagd
EuroParcs Biggesee
4 personen
Bouwjaar 2023
€ 179.500
Bekijk woning
In prijs verlaagd
EuroParcs Biggesee
6 personen
Bouwjaar 2023
€ 239.500
Bekijk woning
EuroParcs Biggesee
8 personen
Bouwjaar 2023
€ 299.500
Bekijk woning