Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Glampingresort Hoge Kempen

Glampingresort Hoge Kempen

Net over de grens bij Maastricht;

In Nationaal Park Hoge Kempen in België ontwikkeld EuroParcs een nieuw vakantieresort genaamd; EuroParcs Glampingresort Hoge Kempen. U krijgt van ons de mogelijkheid om op deze unieke locatie eigenaar te worden van een recreatieobject. Er zijn op Glampingresort Hoge Kempen diverse type recreatiewoningen te koop.

Faciliteiten Glampingresort Hoge Kempen
EuroParcs Glampingresort Hoge Kempen heeft nu al een eigen restaurant annex pannenkoekenhuis met een mooi terras. Dat gaan we verder verfraaien. Naast het restaurant kunnen de kinderen zich uitleven op een grote speeltuin met tal van speelattributen. Verder ligt aan de overkant van de weg een groots buitenzwembad van 60 meter lengte met permanent toezicht.

Zorgeloos investeren
Zorgeloos investeren in het buitenland doet u bij EuroParcs. Wie kiest voor een recreatiewoning op Glampingresort Hoge Kempen kan kiezen voor maximale zekerheid met een vaste huurgarantie. Deze geven wij voor de duur van maar liefst 20 jaar. Meer weten? Maak dan een afspraak met één onze adviseurs of kom langs tijdens de open dagen.