Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header - Ontwikkelingen EuroParcs Hermagor

Luxe appartementen in Oostenrijk

EuroParcs Hermagor-Nassfeld staat door de ligging vlak bij de Pressegger See voor zon- en waterbeleving in de zomer en voor skiplezier in de winter. Ook is de Weissensee, decor van de jaarlijkse Alternatieve Elfstedentocht, niet ver van het meer gelegen. De locatie bestaat uit twaalf 4-persoons appartementen van elk 66 vierkante meter en luxe wellnessfaciliteiten onder het dak van de zogeheten AlpinSpa.

Bekijk het woningaanbod

Vraag een brochure aan

Blok 1 - Luxe appartementen in Oostenrijk

Meerjarig vast rendement van 5%

EuroParcs biedt investeerders nu een nóg beter perspectief voor een locatie die niet alleen gewild is bij Nederlanders, maar in het algemeen bij Europeanen die houden van bergen en, in het verlengde daarvan van winter- en zomersport: het Oostenrijkse Karinthië. U krijgt namelijk vijf jaar lang drie procent gegarandeerd rendement als u investeert in EuroParcs Hermagor-Nassfeld!

Ligging

EuroParcs Hermagor-Nassfeld ligt in het zuiden van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, nabij de Pressegger See en op korte afstand van zowel de Weissensee als de skipistes van Nassfeld. De omgeving telt in totaal 122 kilometer skipistes die door 39 skiliften worden ontsloten. De zomer biedt een heel ander beeld. De Pressegger See geniet onder Oostenrijkers de naam ‘verwarmde badkuip’: de watertemperatuur is in de zomer subtropisch met waarden tot 28 graden Celsius en omdat het meer niet diep is, is het veilig zwemwater voor jong en ouder. Het meer is dan ook een geliefde plek bij toeristen en dagjesmensen.

Daarnaast kent de regio een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk waarvoor EuroParcs Hermagor-Nassfeld de ideale uitvalsbasis is. Vanuit de appartementen krijgt u daartoe al de nodige inspiratie, want de zuidwestelijke ligging maakt dat u verzekerd bent van het mooiste uitzicht op de bergflanken.

De locatie onderscheidt zich verder door de aanwezigheid van de AlpinSpa. Deze bestaat uit een biologische sauna, een Finse sauna met panoramisch uitzicht, een stoombad, een infraroodcabine, een zoutontspanningsruimte, twee massageruimtes, een whirlpool voor acht personen, een binnenzwembad met tegenstroominstallatie, een peuterbad met bubbler en speelgoed op de vloer en een natuurzwemvijver met een prachtig bergpanorama. Een terras, theehoek, ontspanningsruimte met grote bedden en ontspanningsoase met panoramisch uitzicht maken dit wellness-eldorado compleet.

Bent u geïnteresseerd in een appartement op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.

Fotoalbum

Fotoalbum - Luxe appartementen in Oostenrijk
Fotoalbum - Luxe appartementen in Oostenrijk
Fotoalbum - Luxe appartementen in Oostenrijk
Fotoalbum - Luxe appartementen in Oostenrijk
Bekijk alle foto's
Blok 2 - Luxe appartementen in Oostenrijk

Waarom kopen op EuroParcs Hermagor - Nassfeld?

  • Ligging vlak bij de Pressegger See met een fraai uitzicht op de omringende bergen;
  • Het is een investering ‘in stenen’ die daardoor zowel letterlijk als figuurlijk robuust is te noemen;
  • De locatie is jaarrond aantrekkelijk voor toeristen: ’s winters voor skiërs en schaatsers, ’s zomers voor waterrecreanten en vanaf april tot november voor wandelaars en fietsers.

Bekijk het woningaanbod

EuroParcs Hermagor - Nassfeld
4 personen
vanaf € 375.000
Bekijk woning
Appartement 2
EuroParcs Hermagor - Nassfeld
4 personen
vanaf € 375.000
Bekijk woning