Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Zuiderzee

Uw eigen recreatiewoning met uitzicht over het Veluwemeer

Op EuroParcs Zuiderzee worden nieuwe kavels ontwikkelt. Deze kavel liggen tegen de dijk aan. De dijk scheid het vakantiepark van het Veluwemeer. Om uitzicht te krijgen over het water van het Veluwemeer hebben wij een nieuw type villa ontwikkelt. De living van dit nieuwe type genaamd ‘Dijkvilla’ is op de eerste etage gesitueerd. Hierdoor heeft u vanuit de living een prachtig uitzicht over de dijk op het Veluwemeer. Wilt u meer zien van deze villa? Kijk dan hier.

Naast het type ‘Dijkvilla’ zijn er ook andere type recreatiewoningen te koop op EuroParcs Zuiderzee.
Het complete verkoopaanbod is hier te zien.

EuroParcs Zuiderzee
EuroParcs Zuiderzee ligt direct aan het Veluwemeer en beschikt over een groot strand. Het vakantiepark beschikt over een grote plaza met indoor zwembad, groot speelparadijs en een restaurant. Verder zijn er buiten tal van speelvoorzieningen voor kinderen. Het vakantiepark ligt op slechts 3 kilometer van attractiepark Walibi Holland. Hier kunt u meer zien van EuroParcs Zuiderzee.

Aankoop en investeringsmogelijkheden
Uw recreatiewoning geeft meerdere mogelijkheden als het gaat om het beheer. De belangrijkste keuze is daarbij aan u. U kunt een tweede woning aanschaffen voor puur eigen gebruik, gedeeltelijk voor de verhuur en gedeeltelijk voor eigen gebruik of voor honderd procent voor de verhuur.

1. Eigen gebruik
Wanneer u puur voor eigen gebruik kiest hebt u geen verplichting de recreatiewoning te verhuren, maar u geniet aan de andere kant ook niet van verhuuropbrengsten. Permanente bewoning is niet toegestaan.

2. Gedeeltelijke verhuur
U combineert het beste van beide: u geniet bij tijd en wijle zelf van uw aanwinst, maar verhuurt het recreatieobject verder gedurende het jaar grotendeels met het oog op rendement. Voor de juiste balans kunt u met ons afspraken maken zodat maatwerk is gegarandeerd.

3. Volledige verhuur
Wanneer u voor rendement gaat is het uiteraard de beste optie om uw nieuwe bezit jaarrond te verhuren. Daarbij geldt: des te groter de recreatiewoning des te hoger de verhuuropbrengsten zijn.

Meer informatie / maak een afspraak
Wenst u meer informatie te willen over deze nieuwe ontwikkeling? Maak dan een afspraak op EuroParcs Zuiderzee.