Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Villa's Resort De Utrechtse Heuvelrug

Luxe villa's

Resort De Utrechtse Heuvelrug

Aan de rand van Maarn gelegen, naast het Henschotermeer en op de rand van het prachtige, bosrijke landschap worden 29 vakantievilla’s gebouwd op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Wie wil er nou niet op zo’n mooie plek recreëren, daar waar natuur en recreatie samen komen? 

De 29 vakantievilla’s zijn speciaal voor deze locatie ontworpen. Het uitgangspunt voor deze vakantievilla’s is een architectonische samenhang met de omgeving. De vakantievilla’s hebben een
traditionele vorm, afgedekt met zadeldak en typische landelijke details, wel met een moderne uitstraling. Waardoor de vakantievilla’s een stoer karakter krijgen.

Bekijk hier de verschillende type villa's welke zullenverrijzen op Resort De Utrechtse Heuvelrug.

 Bent u geïnspireerd geraakt door deze exclusive villa's nabij Utrecht? Download dan de brochure en kom meer te weten over onze plannen.


Voor verkoop en investeringsmogelijkheden kunt u online een afspraak maken of bellen met 088-070 8000. Uiteraard kun tu ook een bezoek brengen aan één van de open dagen op Resort De Utrechtse Heuvelrug. Raadpleeg de agenda en bekijk wanneer u vrijblijvend kan binnenlopen in ons informatiecentrum.
Adres: Laan van Laag Kanje 1 3951 KD Maarn