Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Het resort aan de entree van het hooggebergte

Alpenresort Olympiaregion Seefeld is gesitueerd in noordelijk Tirol in het dorp Reindlau. Het resort ligt aan de entree van het hooggebergte op een hoogte van  1136 meter. Hoofdkern in het dal is Seefeld dat op zeven kilometer en elf minuten rijafstand van het resort is gelegen. Seefeld behorort tot het district Innsbruck Land. De afstand van Leutasch naar Innsbruck is 32 kilometer, u bent vanaf het resort met de auto in een half uur in deze stad. Vanuit Utrecht als startplaats voor uw reis is het 883 kilometer naar Leutasch. Dit staat voor negen uur rijden in de auto.

Plattegrond Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Chalet Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Luchtfoto Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Winter in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Berglandschap bij Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Chalet Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Chalet op Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Winter in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Sneeuw in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Sneeuw in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Chalet op Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Zomer in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Winterlandschap Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Winteravond in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Winteravond in Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Bekijk alle foto's

Luxueus genieten

Alpenresort Olympiaregion Seefeld is een weldaad voor elke bezoeker, want het resort beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten: van een sauna en een infraroodcabine tot een stoombad. Ook is er een verwarmd binnenzwembad.

De inwendige mens wordt ook goed bediend op Alpenresort Olympiaregion Seefeld, want er is een sfeervol restaurant met een (apres-ski) bar zodat op elk moment van de dag de juiste ‘vakantievitamines’ genuttigd kunnen worden.

 

Winteravond in Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Aanbod chalets

Op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld zijn verschillende soorten recreatieobjecten te koop. Benieuwd naar het gehele aanbod? Bekijk alle woningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld.

Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Luxe 4-persoons recreatieobject.
4 personen
€ 304.500
Bekijken
Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Luxe 6-persoons recreatieobject
6 personen
€ 344.500
Bekijken
Puittal
Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Oostenrijkse blokhut gelegen aan de langlaufroute.
2 personen
€ 249.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Op zoek naar een investering met een hoog verwachtingsniveau qua rendement? Kies dan voor een project op hoogte! Kies voor Alpenresort Olympiaregion Seefeld in Oostenrijks Tirol. Het is het eerste project van EuroParcs in Oostenrijk en het is er direct één met een topperspectief. Letterlijk door de omliggende Alpentoppen en figuurlijk door het hoge investeerdersperspectief dat Alpenresort Olympiaregion Seefeld investeerders biedt.

 

Zomer in Leutasch

Omdat Leutasch grenst aan het grootste natuurgebied van Midden-Europa, de Karwendel, is Alpenresort Olympiaregion Seefeld ook in de zomer een aantrekkelijke vakantieplek. Ook al omdat bij mooi zomerweer de temperaturen aardig kunnen oplopen.  Een ontspannende tocht over de berghellingen wordt ondersteund door tal van goed bewegwijzerde routes. Of neem één van de vier zomerliften rondom Seefeld naar de bergtoppen en laat uw ogen verwennen door gigantische bergmassieven, de verstopte turkoois gekleurde bergmeren, de prachtige bossen en de groene alpenweiden.

Bij Alpenresort Olympiaregion Seefeld ligt verder het grootste bergmeer in de wijde omgeving, het hoogdal is sowieso een wandelparadijs door de ongerepte natuur. Onder wandelaars zijn vooral de gemoedelijke almwandelingen erg geliefd: de glooiende hellingen, die zich vertalen in breed toegankelijke skigebieden in de winter, maken in de zomer wandelingen op grote hoogten voor jong en ouder mogelijk. Een andere wandeltip is de Leutascher Geisterklamm. Deze indrukwekkende kloof met kolkende watermassa’s is een belevenis voor jong en oud.

De omgeving van Alpenresort Olympiaregion Seefeld leent zich ook voor een mooie fietstocht en voor bergfietsers. Een tip voor mountainbikers is om vanaf Leutasch in ongeveer anderhalf uur naar de Seebensee te fietsen en dan nog 45 minuten door naar de Coburger Hütte. U hebt daar een prachtig panoramabeeld op de Drachensee.

Zomer in Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Winter in Leutasch

De omgeving van Alpenresort Olympiaregion Seefeld biedt een kleine dertig kilometer lengte aan skipistes. Deze reiken van 1100 tot maximaal 2065 meter hoogte. Er zijn in de regio Seefeld ruim negentien kilometer aan blauwe pistes, ruim zes kilometer aan rode pistes en de overige skikilometers zijn zwart gekleurd en daarmee het moeilijkst van allemaal. Het gebied is qua voorzieningen prima toegerust voor de wintersporter: er zijn 29 sleepliften, vijf stoeltjesliften, twee gondels en het gebied wordt doorsneden door een trein.

De glooiende hellingen maakt de regio zeer geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen. Daarnaast is de regio befaamd om de sneeuwzekerheid. Het gebied rondom Alpenresort Olympiaregion Seefeld geniet de status sneeuwzeker in de periode van december tot april. Volgens een onderzoek in 2014 van Günther Aigner, één van de bekendste deskundigen als het gaat om skitoerisme in de Alpen, is Leutasch één van de sneeuw-zekerste plaatsen van Tirol. Dat borgt het investeerdersperspectief van Alpenresort Olympiaregion Seefeld nóg meer!

Leutasch staat verder bekend als een langlaufwalhalla. In de omgeving ligt maar liefst ongeveer 250 kilometer aan loipen. Het dorp herbergt ook een groots langlaufcentrum dat twee keer het middelpunt was tijdens de Olympische Spelen en eenmaal tijdens een WK.

Winterlandschap in Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Seefeld, het kloppend hart van het dal 

Het kloppend hart van het dal waarin Alpenresort Olympiaregion Seefeld is gelegen is Seefeld. U gaat naar Oostenrijk voor de twinkeling in de ogen terwijl u wandelt op de berghellingen of op ski’s van de bergflanken afsnelt, maar deze hoofdkern in het dal brengt óók beleving bij het hele gezin. Fraaie winkels met een breed assortiment, restaurants die louter kwaliteitsgerechten serveren en après-ski bars en dancings die u door de aankleding gelijk in de juiste sfeer brengen. Seefeld staat kortom voor klasse, want of het nu om vertier overdag of ’s avonds gaat: het aanbod is overal hoogstaand.

Daarbij kunt u zonder zorgen voor shoppen of (culinair) genieten, want het centrum is autovrij. Naast een groot aantal aansprekende terrassen, winkelstraten, bars en restaurants bevestigt Seefeld ook zijn kernstatus door de aanwezigheid van een casino, een discotheek, een kunstijsbaan en een overdekt zwembad. Het dorp heeft bovendien een breed aanbod aan keukens, van de Italiaanse tot de Franse keuken.

Seefeld, het kloppend hart van het dal

Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Alpenresort Olympiaregion Seefeld wordt verrijkt met vijfenzeventig vrijstaande recreatieobjecten in Oostenrijkse stijl. Deze zijn gelegen op ruime kavels met veel privacy en ademen tegelijkertijd tot in de ziel het vrijheidsgevoel uit dat maakt dat de Alpen zo geliefd zijn. Dat houdt in dat, welk recreatieobject u ook koopt, er altijd sprake is van een uniek uitzicht op de omliggende bergen. U hebt de keuze uit kavels die direct aan een fraaie beek liggen of aan één van de langlaufroutes die gelijk naar de mooie natuur leiden. 

EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld heeft nadrukkelijk niet alleen een Nederlandse maar een Europese doelgroep. Dat betekent nog meer mogelijkheden om uw investering te laten renderen, want een bredere doelgroep houdt meer ‘verdieping’ in voor de verhuuropbrengsten. Of beter verwoord, kansen op verhoging van uw verhuuropbrengsten. Het zijn tenslotte de bergen en het uitzicht op die bergen die een magneetwerking hebben op vakantiegangers.

Luchtfoto Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Neem contact op met Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Vragen? Neem contact op met Alpenresort Olympiaregion Seefeld door te bellen of mailen! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Adres Informatiecentrum Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Laan van Laag Kanje 1, 3951 KD Maarn
Het informatiecentrum van Resort St. Anton am Arlberg is gelegen op Resort De Utrechtse Heuvelrug

Adres

Reindlau 230b
6105 Leutasch Tirol

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie