Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Alpenresort Olympiaregion Seefeld

De omgeving van Alpenresort Olympiaregion Seefeld biedt een kleine dertig kilometer lengte aan skipistes. Deze reiken van 1100 tot maximaal 2065 meter hoogte. Er zijn in de regio Seefeld ruim negentien kilometer aan blauwe pistes, ruim zes kilometer aan rode pistes en de overige skikilometers zijn zwart gekleurd en daarmee het moeilijkst van allemaal. Het gebied is qua voorzieningen prima toegerust voor de wintersporter: er zijn 29 sleepliften, vijf stoeltjesliften, twee gondels en het gebied wordt doorsneden door een trein.

De glooiende hellingen maakt de regio zeer geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen. Daarnaast is de regio befaamd om de sneeuwzekerheid. Het gebied rondom Alpenresort Olympiaregion Seefeld geniet de status sneeuwzeker in de periode van december tot april. Volgens een onderzoek in 2014 van Günther Aigner, één van de bekendste deskundigen als het gaat om skitoerisme in de Alpen, is Leutasch één van de sneeuw-zekerste plaatsen van Tirol. Dat borgt het investeerdersperspectief van Alpenresort Olympiaregion Seefeld nóg meer!

Leutasch staat verder bekend als een langlaufwalhalla. In de omgeving ligt maar liefst ongeveer 250 kilometer aan loipen. Het dorp herbergt ook een groots langlaufcentrum dat twee keer het middelpunt was tijdens de Olympische Spelen en eenmaal tijdens een WK.