Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Omdat Leutasch grenst aan het grootste natuurgebied van Midden-Europa, de Karwendel, is Alpenresort Olympiaregion Seefeld ook in de zomer een aantrekkelijke vakantieplek. Ook al omdat bij mooi zomerweer de temperaturen aardig kunnen oplopen.  Een ontspannende tocht over de berghellingen wordt ondersteund door tal van goed bewegwijzerde routes. Of neem één van de vier zomerliften rondom Seefeld naar de bergtoppen en laat uw ogen verwennen door gigantische bergmassieven, de verstopte turkoois gekleurde bergmeren, de prachtige bossen en de groene alpenweiden.

Bij Alpenresort Olympiaregion Seefeld ligt verder het grootste bergmeer in de wijde omgeving, het hoogdal is sowieso een wandelparadijs door de ongerepte natuur. Onder wandelaars zijn vooral de gemoedelijke almwandelingen erg geliefd: de glooiende hellingen, die zich vertalen in breed toegankelijke skigebieden in de winter, maken in de zomer wandelingen op grote hoogten voor jong en ouder mogelijk. Een andere wandeltip is de Leutascher Geisterklamm. Deze indrukwekkende kloof met kolkende watermassa’s is een belevenis voor jong en oud.

De omgeving van Alpenresort Olympiaregion Seefeld leent zich ook voor een mooie fietstocht en voor bergfietsers. Een tip voor mountainbikers is om vanaf Leutasch in ongeveer anderhalf uur  naar de Seebensee te fietsen en dan nog 45 minuten door naar de Coburger Hütte. U hebt daar een prachtig panoramabeeld op de Drachensee.