Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Bad Hoophuizen

Ervaar de rust aan het Veluwemeer op EuroParcs Bad Hoophuizen

EuroParcs Bad Hoophuizen is gesitueerd in Hulshorst, op dertien minuten rijafstand van zowel Harderwijk als Nunspeet. De ligging aan het water in combinatie met de eigen jachthaven maakt dat vanaf EuroParcs Bad Hoophuizen allerlei vormen van waterrecreatie mogelijk zijn. Sowieso kan er af- en aangemeerd worden met een reguliere boot of zeilboot in de jachthaven en de stranden maken het ook mogelijk heerlijk ‘aan te liggen’ en te zwemmen in het ondiepe Veluwemeer. Maar EuroParcs Bad Hoophuizen biedt meer: het heeft een eigen watersportcentrum waar u kunt leren surfen.

  • Het vakantiepark ligt precies tussen Harderwijk en Nunspeel in. Waar Harderwijk een stedelijke uitstraling heeft, vindt u in Nunspeet in de horeca en winkelstraten die oer-Nederlandse gemoedelijke sfeer. Plus enkele blikvangers zoals korenmolen De Duif, de tuin met grootse coniferen, rododendrons, greppels en vijvers bij het Ronde Huis en de werken van de ‘Rembrandt van de Veluwe’, Arthur Briët, in het Noord-Veluws Museum.
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op nog geen half uur rijden, verder kunt u in de directe omgeving van Nunspeet genieten van het bos, de heide en zelfs vennen tijdens wandelingen over het Hulshorsterzand, Het Zwarte Veld en het Nunspeetse Zandenbos.
  • Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis. Binnen een kwartier parkeert u de auto op de parkeerplaats van het Dofinarium en ook Walibi Holland vindt u in de nabije omgeving, het attractiepark telt maar liefst zeven achtbanen.

Plattegrond EuroParcs Bad Hoophuizen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

EuroParcs Bad Hoophuizen, waterbeleving voor jong en oud

Het binnenzwembad met bubbelbad, de jachthaven, de stranden, de zwemmogelijkheden in het Veluwemeer, de surfschool: ze vormen tezamen het aanbod aan waterrecreatiemogelijkheden dat EuroParcs Bad Hoophuizen bij vakantieminnend Nederland de naam van topresort heeft gegeven. Zelfs de horeca straalt die waterbeleving uit, want vanaf het restaurant annex loungeruimte annex gezellig grand café geniet u van een prachtuitzicht over het Veluwemeer. Bovendien beschikt EuroParcs Bad Hoophuizen over een eigen vissteiger.

Het vakantiepark biedt ook ander vermaak, voor jong en ouder, in de buitenlucht, zoals een multifunctioneel sportveld en diverse speeltuinen. Bij slecht weer kunnen de kinderen ook hun energie kwijt, niet alleen in het binnenzwembad maar ook in het indoor speelparadijs.

Niet alleen voor de jeugd, maar ook voor hun ouders staat in EuroParcs Bad Hoophuizen het comfort voorop. In het wellnesscenter komen lichaam en geest tot rust in de Finse sauna, het stoombad en het solarium. Daarnaast hoeven gasten het vakantiepark niet af voor de boodschappen, want EuroParcs Bad Hoophuizen heeft een eigen minimarket.

Het geheel ontzorgen van de vakantiegasten én u als investeerder staat kortom voorop. Dat is naast het beloftevolle investeerderspespectief de topservice die we u elke dag weer bieden.

Foto's

Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Bad Hoophuizen

Zou u graag even binnen willen kijken? Dat kan! U bent van harte welkom op het vakantiepark tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u gelegen komt.

Stoere en solide vakantiewoning Cube La Mer Premium Plus
EuroParcs Bad Hoophuizen
Met deze luxe en bijzondere vormgeving steel je de show.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 139.900
Bekijk woning
Robuuste, maar elegante villa Club Maximaal Premium Plus
EuroParcs Bad Hoophuizen
Fraaie, energiearme vakantiewoning met zonnepanelen en warmtepomp
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hoophuizen
Unieke energie-arme en gasloze recreatiewoning op
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Bad Hoophuizen
6 personen
3 Kamers
Vanaf € 119.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hoophuizen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 132.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Bad Hoophuizen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 265.000
Bekijk woning
Hackfort Concept
EuroParcs Bad Hoophuizen
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hoophuizen
8 personen
6 Kamers
Vanaf € 374.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Bad Hoophuizen

Bad Hoophuizen is bij uitstek een bijzondere locatie wanneer je interesse hebt in het aanschaffen van een recreatiewoning. De locatie is dankzij haar unieke ligging direct aan het Veluwemeer zeer populair onder vakantiegangers en daarmee ook zeer interessant als belegging met een aantrekkelijk rendement.

Adres
Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak